De ce să alegi uși culisante pentru terase și restaurante

De ce să alegi uși culisante pentru terase și restaurante

Dincolo de calitatea serviciilor, terasele și restaurantele de succes ajung în topul preferințelor prin atmosfera pe care o creează. Întotdeauna, consumatorii caută un spațiu cu un design bine gândit, luminat, intim, dar care te invită la visare și delectare.

E un avantaj să fii în mijlocul aglomerației urbane, dar să te simți ca în vacanța mult visată. Secretul stă în ambianță. După cum te aștepți, pentru un spațiu inedit ai nevoie de atenție pentru fiecare detaliu.

Un aspect important pentru crearea ambianței

Să începem cu ușile pentru terase și restaurante, elementul prin care urezi indirect „bun venit” clienților și le promiți o experiență de neegalat. Experții Barrier recomandă întotdeauna uși culisante pentru terse și restaurante, motivele fiind ușor de intuit.

În primul rând, ușile culisante sunt perfecte pentru deschideri ample. Vara, acestea te ajută să ai o legătură directă cu exteriorul, în timp ce iarna se închid, încapsulând spațiul în confort termic.

Nu fii îngrijorat! Priveliștea la care ai sperat când ți-ai deschis propriul local va rămâne vizibilă indiferent de anotimp pentru că ușile culisante transformă pereții în suprafețe vitrate ample.

Iată de ce ușile pentru terase și restaurante sunt o alegere practică!

Alege profile rezistente pentru ușile teraselor și restaurantelor

Ușile și ferestrele pentru spații cu deschideri mari dau randament în condițiile în care toate piesele componente sunt de înaltă calitate: feronerie, garnituri, profile. Toate aceste elemente contribuie la confortul termic și fonic, profilele compatibile cu ușile culisante fiind Barrier 70, Barrier 80+ și Barrier 100.

O variantă accesibilă ca preț este profilul Barrier 70 care optimizează orice spațiu prin confort termic și fonic. Acest profil nu ignoră deloc exigențele estetice, mizând pe o suprafață din sticlă care ocupă 90% din panoul de tâmplărie.

Structura profilului Barrier 70 impune o mai mare atenție la montare, dar conexiunea pe care o creează între interior și exterior este remarcabilă. Barrier 70 îți arată fidel schimbările petrecute în natură, fie că este vorba de pomi înfloriți sau peisaje liniștitoare de iarnă.

Performanța energetică se datorează și baghetelor distanțier TERMIX, confecționate din plastic, cu inserție din oțel. Aceste piese reduc transferul de energie spre exterior și împiedică apariția condensului.

Barrier 70 excelează și la capitolul fonoizolație, asigurând o atenuare fonică de 30%.

Barrier Roto Patio Alversa: uși osciloculisante sigure și ușor de manevrat

Ușa culisantă Barrier Roto Patio Alversa este alegerea perfectă pentru crearea atmosferei dorite, asigurând vederea panoramică și confortul vizual.

Recomandată de specialiști pentru a realiza tranziția între interior și terase sau grădini, Patio Alversa se remarcă și prin mecanismul de deschidere, format din foi mobile, pliant-culisante. Ușor de manevrat, aceasta e ușa căreia îi pasă de spațiul tău pentru că face tot posibilul să-l economisească prin sistemul de deschidere culisant în plan paralel.

Compatibilă cu profile din PVC, aluminiu sau lemn, Patio Alversa contribuie la izolarea termică și fonică a spațiului tău. Indiferent că este vară sau iarnă, „oaspeții” tăi se vor simți minunat, împărtășind povești și băutura preferată cu prietenii.

Barrier Roto Patio Alversa poate fi echipată cu sisteme antiefracție, ideale pentru securizarea restaurantului tău. De exemplu, modelul Barrier Roto Patio Alversa│PS este dotat cu blocatori de siguranță, gradul de rezistență în fața „accidentelor neplăcute” fiind unul sporit.

Cum creezi confort termic și vizual cu sticla termoizolantă marca Barrier

De regulă, restaurantele și terasele sunt spații cu deschideri mari care trebuie puse în valoare și optimizate. Primele puncte pe care trebuie să le ai în vedere sunt confortul termic și fluxul de lumină naturală.

Dacă ai văzut adesea persoane care aleg un restaurant în care se instalează pentru câteva ore cu laptop-ul, amintește-ți cât de importantă este lumina naturală pentru motivație și productivitate.

Din fericire, sticla termoizolantă Barrier răspunde acestor nevoi prin pachete de sticlă cu 3 foi. Foile de geam Barrier Sun Control pentru exterior și Low-E pentru interior contribuie la reglarea fluxului de lumină și la menținerea temperaturii optime. Astfel, ușile culisante termoizolante pentru terasă îți oferă o transmisie luminoasă care variază între 58% și 73%.

Bucură-te de avantajele aduse de ușile culisante pentru terase și restaurante și creează un spațiu în care clienții să se simtă ca acasă. Nu uita că vederea panoramică, confortul termic și controlul luminii sunt elemente care îți garantează reușita.

Pentru mai multe detalii și sfaturi de design, nu ezita să ne dai un semn, accesând pagina noastră de Contact.