Uși din tâmplărie PVC pentru interior și exterior: costuri, diferențe și specificații tehnice de luat în calcul

Uși din tâmplărie PVC pentru interior și exterior: costuri, diferențe și specificații tehnice de luat în calcul

Când renovezi o locuință sau o construiești de la zero este evident că nu poți trece cu vederea anumite detalii, cum sunt ușile de interior și exterior potrivite pentru întreg ansamblul.

Bineînțeles, decizia nu poate fi luată pe moment, ci după o lungă deliberare cu toți membrii familiei, dar mai ales după sfătuirea cu un expert Barrier.

Înainte de achiziție, este esențial să te ghidezi după mai multe aspecte. Așa cum ar fi diferențele dintre modelele de uși din PVC, specificațiile tehnice prin care se remarcă și costurile aferente.

Iată ce trebuie să știi despre alegerea corectă a ușilor din tâmplărie PVC!

Uși din tâmplărie PVC pentru deschiderile din casa ta

Indiferent de nevoile tale, e important să știi că numitorul comun al ușilor din tâmplărie PVC de la Barrier este calitatea. Când vorbim despre calitate ne referim cu siguranță la o execuție perfectă, la materiale rezistente în fața uzurii și a șocurilor mecanice, la funcționalitate, dar și la un coeficient termic peste medie.

Fie că sunt de interior sau de exterior, ușile din termopan de la Barrier nu permit transferul termic dintr-o zonă în alta, lucru favorizat de pragul din aluminiu cu distanțier termic. Pe lângă menținerea căldurii, acest element echilibrează și diferențele de nivel dintre încăperi.

După cum te aștepți, termoziolația este principalul avantaj al ușilor din tâmplărie PVC, fiind dublată de fonoizolația capabilă să aducă liniște deplină în locuința ta. Feroneria din materiale de calitate, printre care se numără și aluminiul, cât și garniturile speciale asigură închiderea etanșă a ușilor.

Astfel, ușile Barrier funcționează ca adevărate scuturi de protecție în fața intemperiilor și a curenților reci de aer. Pentru un plus de siguranță, ușile din PVC de intrare pot fi echipate cu sisteme antiefracție eficiente.

Diferența dintre ușile Barrier constă în anumite particularități ca dimensiunea sau designul. Cu toate acestea, varietatea panourilor decorative se adresează unei largi palete de preferințe estetice și conferă întregului ansamblu un aspect modern.

Uși din PVC: costuri și montaj

Costurile ușilor PVC variază de la caz la caz. Fiecare proiect este unic și atunci, fiecare produs trebuie gândit, proiectat, fabricat și montat în mod individual.

Golul de ușă, specificul pereților, pardoseala sau alte elemente de decor și finisaje de la interior pot influența costurile finale ale ușilor termopan.

Desigur, dimensiunile și modelele constructive influențează prețul de achiziție precum și specificațiile și performanțele tâmplăriei și/sau a feroneriei.

De aceea, pentru o calculație de preț adaptată proiectului tău, specialiștii Barrier îți pot fi de un real ajutor.

Alege ușa termoizolantă Barrier Smart Slide pentru spații ample

Dacă ai în minte amenajarea unui spațiu conform ultimelor tendințe de design, ușa culisantă Smart Slide se adresează dorințelor tale. Acest model versatil este conceput pentru spații extinse, fiind ideală pentru executarea unor spații vitrate cu o dimensiune maximă de 5.85 x 2.5 m.

Suprafața ușii realizată preponderent din sticlă favorizează pătrunderea luminii naturale în locuință și îți oferă deschidere spre peisajele cu potențial din apropierea casei. De aceea, ușa culisantă Smart Slide este o alegere inspirată pentru a realiza tranziția dintre interior și terasă sau grădina interioară.

În plus, Barrier Smart Slide te ajută să economisești spațiu datorită sistemului de închidere lină în cadru care contribuie și la manevrabilitatea întregului ansamblu. Izolarea termică este favorizată și de garniturile cercevelei care se îmbină impecabil, fiind presate transversal de cant.

Toate piesele componente (profile, armături, rame, feronerie, sticlă termoizolantă) sunt antrenate într-un toc cu un grad ridicat de funcționalitate și o termoizolație care atinge cele mai înalte standarde.

Descoperă cofortul termic ridicat cu Barrier HST Geneo

La fel ca varianta Smart Slide, HST Geneo reprezintă soluția de realizare a tranziției dinspre interior spre balcoane, terase sau grădini. Prevăzute cu armături cu barieră termică și rame multicamerale, ușile culisante Barrier HST Geneo îți oferă confort termic de neegalat.

La izolarea termică superioară ajută și materialul Hightech RAU_FIPRO, feroneria premium și garniturile continue, cu colțuri vulcanizate.

Astfel, întregul anasmblu se închide etanș și funcționează ca o barieră în fața curenților reci de aer, a averselor și a altor fenomene meteo mai puțin plăcute. Armătura de oțel transformă ușa HST Geneo într-o barieră de neclintit care parează fără efort încercările de intrare prin efracție.

După cum este de așteptat, termoizolația vine la pachet cu izolarea acustică de primă clasă, care îți protejează interiorul în fața zgomotelor de maxim 42 dB.

Indiferent de alegerea ta, ia legătura cu un specialist Barrier prin intermediul paginii de Contact și află tot ce te interesează despre specificațiile tehnice și costuri.

Ține cont că particularitățile fiecărei uși PVC, cât și ale spațiului de montare influențează costurile, iar acestea diferă de la caz la caz.

Succes și o casă pe gustul tău! Pe curând!