Uși de intrare Barrier, excelență în fiecare detaliu

Uși de intrare și de interior pentru toate tipurile de locuințe

Ușile sunt printre elementele cele mai solicitate ale casei. Fie că vorbim despre funcționalitatea lor practică, sau despre particularități unice de design, fiecare ușă desăvârșește proiectul locuinței. În plus, pentru ușile de intrare nu trebuie să uităm de cel mai important aspect: siguranța și protecția spațiului de la interior.

Ușile de intrare Barrier asigură performanțe crescute în ceea ce privește caracteristicile de siguranță și durabilitate. În plus, fiecare ușă de intrare protejează și izolează termic spațiul de la interior pentru ca fiecare beneficiar să se poată bucura de confort indiferent de condițiile de la exterior.

În același timp, compartimentarea casei are nevoie de uși dedicate cu caracteristici foarte variate. O casă necesită o ușă de intrare solidă și reprezentativă, dar și uși panoramice și izolatoare către grădină, uși sigure și funcţionale către balcon și uși interioare frumoase.

De ce să alegi ușile de intrare și de interior Barrier

Eficiență energetică și design premium

Profilele pentru ferestre sunt diferite faţă de cele pentru uși, solicitările, proporţiile și dimensiunile fiind specifice. Pentru a beneficia de calitatea și fiabilitatea ușilor Barrier, este important să alegi profilele potrivite destinaţiei, traficului, siguranţei și nevoilor de izolare pe care fiecare ușă în parte trebuie să le satisfacă

Designul unei uși este important, dar funcţionalitatea, rezistenţa și calitatea sunt cele care dau nota finală.

Iată caracteristicile care fac ușile de intrare și de interior Barrier cu adevărat speciale:

Profile de siguranță

Ușile Barrier realizate cu profilele noastre speciale nu pot fi decât premium. Caracteristicile de top ale profilelor se regăsesc în calitatea și fiabilitatea ușilor Barrier. Materialele folosite, asamblarea atentă și experiența noastră garantează uși de cea mai bună calitate, durabile și perfect adaptabile fiecărui proiect.

 

Panouri decorative

Varietatea foarte bogată de forme și de design a panourilor decorative face din alegerea imaginii unei uși Barrier un adevărat tur de forţă. Orice model de ușă vei alege, aceasta trebuie să răspundă cel mai bine nevoilor de imagine, de siguranţă, de izolare, dar și personalităţii casei tale.

 

Rigidizare pentru siguranță

Oţel cu grosime de 2-2,5 mm, armătură sudată cu colțar termosudabil pentru ridigizare și siguranţă sporită. Acestea sunt măsurile noastre pentru creșterea rezistenței ușilor și pentru creșterea duratei de viață a produsului pe care îl vei alege.

 

Praguri din aluminiu cu distanțier termic

Pragurile din aluminiu cu distanțier termic sunt concepute pentru a asigura un acces facil în locuinţă. Pe lângă faptul că fac tranziţia între suprafeţe în mod elegant, aceste praguri rezolvă și micile diferenţe de nivel. Oferă o bună izolare termică, o barieră pentru temperaturile scăzute din exteriorul habitatului și continuă linia de design a fiecărei uși.