Feronerie antiefracție sau cum să-ți securizezi căminul

Feronerie antiefracție

Cum să-ți securizezi căminul

Întotdeauna siguranța trebuie să se afle printre primele criterii atunci când faci alegeri importante pentru tine și cei dragi.

Fie că este vorba despre o vacanță, jobul visat sau locuința ta, este recomandat ca siguranța să facă parte din grila ta de evaluare înainte de orice decizie.

Dacă de restul te ocupi tu, de siguranța casei tale se ocupă cu multă pasiune și dedicare specialiștii Barrier. Casa este spațiul intim unde putem visa în liniște la planurile noastre de viitor.

De aceea, ai nevoie de un mediu confortabil și puternic securizat. Secretul unui astfel de spațiu constă în feroneria pentru securitate, disponibilă atât pentru geamuri termopan, cât și pentru uși termoizolante.

Iată tot ce trebuie să știi despre feroneria pentru securitate care a trecut cel mai dur test al siguranței!

Siguranță de excepție cu feroneria antiefracție pentru ferestre

Este important ca spațiul care devine „acasă” să fie unul bine securizat, protejat împotriva tentativelor de efracție, dar și a uzurii mecanice.

Din fericire, cea mai simplă și accesibilă soluție este montarea unei feronerii de calitate care să asigure deschiderea ușoară a ferestrei, dar și închiderea etanșă.

Feroneria pentru securitate Barrier este un ansamblu care încorporează balamale reglabile pe trei direcții, garnituri, un mâner de acționare și un mecanism de acțiune antiefracție cu butoni.

Toate aceste piese sunt tratate împotriva ruginirii, iar mânerele sunt vopsite conform celor mai înalte standarde estetice.

Balamalele funcționează în trei planuri, facilitând deschiderea parțială a ferestrei și aerisirea eficientă a încăperii. De asemenea, mecanismele oscilobatante contribuie la aerisirea locuinței fără ca ferestrele să fie deschise complet, aspect care aduce un plus de siguranță întregului ansamblu.

La capitolul feronerie pentru securitate intră și mecanismul de glisare care include o șină de ghidare și role ce facilitează deschiderea lină a ferestrei.

Bineînțeles, prinderea atentă în perete și sticla termoizolantă, foarte rezistentă, asigură fiabilitate întregului ansamblu și contribuie la securizarea acestuia.

Liniștea e posibilă doar cu feroneria pentru securitatea ușilor

Liniștea asigurată de feroneria pentru securitatea ușilor este un fenomen complex care lucrează pe două planuri. Datorită feroneriei de calitate, cu un grad mare de etanșeitate, descoperi cât de plăcut este să petreci timp în propria locuință fără să fii deranjat de zgomotele exterioare.

Pe lângă acest sentiment, descoperi și liniștea înrudită cu siguranța pentru că nicio tentativă de efracție nu va reuși să treacă dincolo de ușile tale rezistente.

Materialele de calitate și sistemele de siguranță de ultimă generație îți garantează protecția pentru o perioadă îndelungată de timp.

Unul dintre cele mai practice și eficiente sisteme de siguranță este sistemul automatic. Acest sistem prezintă trei puncte de închidere tip bolș și două tip cârlig și limbă. Punctele de închidere pot fi acționate automat la închiderea ușii.

Sistemul de siguranță automatic poate fi echipat și cu un sistem open smart cu acționare la amprentă digitală sau prin cartelă.

Cum întreții corect feroneria pentru ferestre și uși termoizolante?

După cum te așteptai, feroneria pentru securitate nu poate rezista în timp dacă nu este întreținută corespunzător. Un minim efort îți poate aduce atât securitatea casei, cât și sentimentul de liniște și siguranță că nimic neplăcut nu se poate întâmpla.

Pentru a menține în timp feroneria pentru securitatea ferestrelor este necesar să lubrifiezi cu o picătură de ulei piesele mobile ale ansamblului. Această operațiune trebuie repetată de la un an la altul.

Pentru curățarea regulată a pieselor din PVC folosește lavete și apă caldă. Evită întotdeauna să utilizezi soluții de curățare acide sau abrazive. Alege întotdeauna lavetele moi și nu utiliza bureți abrazivi sau perii de sârmă.

În ceea ce privește menținerea feroneriei pentru uși, unge cu ulei cel puțin o dată pe an punctele de blocare. Nu uita că placa frontală a mecanismului și componentele de blocare nu se vopsesc.

Pentru curățarea eficientă a pieselor din PVC, ține cont de aceleași reguli ca în cazul feroneriei pentru ferestre. Bureții abrazivi, periile de sârmă și soluțiile ca acetona, etilena sau diluantul trebuie evitate la fiecare curățare.

Pentru alegerea și montarea feroneriei pentru securitate, bucură-te de serviciile pentru tâmplărie PVC Barrier.

Până data viitoare îți dorim succes deplin în realizarea tuturor planurilor tale de amenajare!