Eficiența reală a geamurilor termopan termoizolante

Eficiența reală a geamurilor termopan termoizolante

Cu siguranță te-ai convins în timp cât este de important să investești în deschideri de calitate pentru casa ta. Un ansamblu configurat greșit sau din elemente de calitate inferioară afectează întreaga locuință prin apariția condesului și a mucegaiului.

În plus un astfel de ansamblu nu are capacitatea să funcționeze ca o adevărată barieră împotriva zgomotelor nedorite și a temperaturilor neprietenoase.

De aceea, investiția în geamuri termopan de calitate este soluția care te ferește de multe neplăceri, contribuind în timp la menținerea confortului din propria casă, dar și la consolidarea bugetului destinat economiilor tale.

Alegerea geamurilor de termopan potrivite este o decizie importantă, cu un impact pe termen lung asupra casei tale. Așadar, experții Barrier ți-au pregătit câteva sugestii care îți vor face alegerea mai ușoară.

Iată aspectele de care e bine să ții cont!

Sticlă termoizolantă pentru case luminoase și confortabile

După cum te așteptai, piesele componente ale unei ferestre trebuie alese cu atenție pentru că acestea dictează gradul de confort al casei tale.

Un element important este sticla termoizolantă care acoperă aproape 90% din suprafața unui panou de tâmplărie. Dacă sticla aleasă este de înaltă calitate, atunci ai termoizolația și fonoizolația asigurată pentru întreaga casă.

Barrier te surprinde cu pachetele de sticlă cu trei foi, cu o grosime cuprinsă între 32 și 52 mm. Pentru performanță termică ridicată, sticla Barrier este echipată și cu baghete de tip distanțier termic, al căror rol este să protejeze de condens și mucegai întreg ansamblul, cât și interiorul locuinței.

Inserția de gaz inert plasată între foile de geam are o contribuție importantă în accentuarea coeficientului termic al geamurilor de termopan.

Poți opta cu încredere pentru foile de geam Barrier Sun Control, aceasta fiind o sticlă cu reflexie care favorizează vizibilitatea și pătrunderea luminii naturale în interiorul casei. Transmisiunea luminoasă se încadrează între 58% și 73%.

Nu trece cu vederea orientarea propriilor ferestre. Pentru a te putea bucura din plin de calitatea ansamblului montat, se recomandă orientarea ferestrei spre sud sau vest.

Ferstre Barrier din PVC pentru fericirea ta și a casei tale

Fericirea ta e motorul de pornire al fiecărei zile. Contează să pleci de acasă binedispus și relaxat. Cu toate acestea, fericirea ta depinde de starea propriei case.

O casă îngrijită, echipată cu elemente care îi sporesc confortul și siguranța este întotdeauna mediul propice pentru fericire. Pentru a-ți spori propria fericire, dar și pe cea a casei tale, merită să iei în considerare ferestrele din PVC Barrier.

Potrivite pentru orice proiect de amenajare, ferestrele din PVC asigură rezistența în timp, dar și protecția în fața șocurilor mecanice sau a tentativelor de efracție. Rezistența deschiderilor poate fi amplificată și prin placarea cu aluminiu.

Datorită feroneriei de calitate, geamurile termopan reușesc cu succes să asigure izolarea termică și acustică a locuinței. Închiderea etanșă sporește performanța termică și protejează întreg ansamblul, cât și locuința de vânturile puternice, curenții de aer rece și alte intemperii.

Ferestrele din PVC merită să fie alese și datorită designului practic și modern care dă personalitate casei tale prin gama cromatică variată din care poți alege nuanța preferată.

Fereastra Barrier 85 A++: confort și versatilitate într-o singură ușă

Un profil de calitate pentru geamurile de termopan este Barrier 85 A++, ideal pentru deschiderile casei tale. În plus, profilul Barrier 85 A++ este atât de versatil, încât a fost adaptat și pentru ușile termoizolante.

Avantajele pe care Barrier 85 A ++ le-a pregătit pentru casa ta sunt multiple. În primul rând, acest profil contribuie la performanța energetică a locuinței tale, împiedicând transferul de energie către exterior.

Termoizolația este secondată de o fonizolație de excepție care îți protejează casa de zgomotele create de traficul și aglomerația urbană.

Pentru rezistență sporită, profilul Barrier 85 A++ poate fi placat cu aluminiu, alegere care aduce întregului ansamblu și un plus estetic. De acum, culorile tale preferate pot fi prezente și în componența ferestrelor PVC.

Ușor de manevrat și cu un preț accesibil, Barrier 85 A++ este o alegere de încredere pentru casa ta, menținând în permanență confortul termic în interiorul locuinței tale.

Ține cont de importanța unei deschideri de calitate pentru casa ta și alege doar cele mai inspirate și funcționale soluții.

Experții Barrier sunt alături te tine și îți ghidează pașii spre alegerea fiabilă pentru locuința ta.

Alege calitatea la prețuri accesibile!