Porți de garaj automate: ce soluții tehnice ai la îndemână

Porți de garaj automate: ce soluții tehnice ai la îndemână

În era digitalizării, e timpul să faci câteva schimbări și la tine acasă. Poți începe prin automatizarea porților de garaj. Este un procedeu simplu și foarte util pentru tine. În loc să te chinui cu deschiderea ușii de fiecare dată când vrei să scoți mașina, lasă un sistem să facă asta automat.

Fii cu un pas mai aproape de locuința perfectă. Garajul pare a fi un element secundar, însă, atunci când ai nevoie de mașină zilnic, el devine esențial pentru ca ziua ta să înceapă bine. Cu o simplă apăsare de buton, ușa impunătoare se deschide rapid.

Îmbină utilitatea unei astfel de porți automate cu estetica spectaculoasă și creează-ți un nou colț modern și conform așteptărilor tale. Pune-te la curent cu ce soluții tehnice ai la îndemână pentru porțile de garaj automate!

Soluții tehnice pentru porți de garaj automate

Dacă îți dorești un garaj cu adevărat protejat, atunci sistemele automate pentru deschidere și închidere sunt soluția optimă. Ia în calcul automatizarea pentru a-ți simplifica fiecare dimineață când vrei să scoți mașina pentru a pleca spre birou.

Când te gândești la porți de garaj automate, există 3 aspecte esențiale de care să ții cont:

 • Nivelul ridicat de protecție pe care îl oferă pentru garajul tău;
 • Ușurința în manevrare și utilizare;
 • Confortul termic și fonic din interiorul garajului.

Produsele Barrier sunt gândite pentru a-ți optimiza spațiul de locuit după nevoile și dorințele tale. Astfel, îți propunem 4 soluții de automatizare eficiente pentru orice garaj bine gândit.

1. Modelul JIM3 – 600N

Pentru momentele in care scoti masina din garaj dimineata devreme , protejeaza-i pe cei dragi din casa. Profita de faptul ca sistemul JIM 3 este echipat cu sina de tractiune cu curea dintata foarte silentioasa si deschide garajul fara sa faci zgomot. Apeleaza cu incredere la serviciile Barrier pentru o montare corecta a usilor automate.

2. Modelul JIM4 – 1200N

Vrei un set de automatizare practic pentru garajul tau? Atunci sistemul pentru usi sectionale JIM4 – 1200N este o alegere smart. Forta de tractiune cu care opereaza este de 1200 N, deci deschiderea si inchiderea usii se intampla cat ai clipi. Cu acest model poti sta linistit si in ceea ce priveste obstacolele. Unitatea de control amperometrica sesizeaza orice obiect sta in calea portii automatizate si opreste procesul.

3. Modelul Rosso 600 N

Un motor robust echipat cu sina de antrenare cu lant, lampa de interior temporizata, afisaj cu display LED si sistem de deblocare de urgenta din interior. Ideal pentru orice usa cu inaltimea de pana la 2,4 m. Apelează cu încredere la serviciile Barrier pentru o montare corectă a ușilor automate.

4. Modelul Rosso 1200 N

Un set de automatizare puternic , cu o forta de tractiune mare. Datorita sistemului mecanic, motor cu sistem de racire cu aer si lantului de antrenare, acesta este ideal pentru utilizare intensiva. Are 11 functii de programare si mentenanta ce permit automatizarea completa a sistemului.

Accesorii practice pentru porți de garaj automate

Însă, performanțele tehnice ale porților tale de garaj te pot surprinde cu ajutorul accesoriilor potrivite. Tu alegi orice consideri că este necesar pentru ca ușile tale automate să îți ofere cea mai bună experiență la utilizare. Produsele Barrier îți garantează calitate și durabilitate în timp.

Înainte totuși de a trece la montarea de accesorii, asigură-te că feroneria ușilor este perfect funcțională.

Echipează-ți porțile cu oricare dintre următoarele accesorii:

 • receptor radio codificat;
 • lampă de semnalizare – utilă pentru a vedea când este acționată ușa automată;
 • telecomandă radio codificată;
 • set de automatizare de tavan pentru ușile secționale  – alege-l pe cel adaptat nevoilor tale dintre cele pe care le-am discutat anterior;
 • fotocelule cu infraroșu;
 • lanț pentru acționarea porții în caz de urgență;
 • muchie sensibilă la atingere – pentru evitarea accidentelor cu obstacole;
 • barieră pentru rezervarea locului de parcare – utilă în cazul garajelor de la clădirile de birouri sau blocurile de locuințe.

Poți opta doar pentru un accesoriu sau pentru mai multe, în funcție de cât de performantă vrei să fie poarta de garaj automatizată.

Pentru consultanță în privința alegerii ușii de garaj potrivite pentru tine, te așteptăm în pagina de Contact.

Specialiștii Barrier îți doresc succes în toate proiectele pe care ți le propui!