Ușile Barrier pentru spații cu deschideri mari

O ușă care transformă fiecare spațiu într-o terasă

Ușile Barrier pentru spațiile cu deschideri mari sunt special concepute pentru a oferi un grad de confort ridicat. Indiferent de specificul proiectului și de segmentul către care acesta se adresează, soluțiile Barrier sunt perfect adaptabile și personalizabile.

De ce să alegi ușile Barrier?

Performanța le recomandă înainte de toate.

Știm că deschiderile mari reprezintă în primul rând o provocare pentru eficiența ușilor atunci când vine vorba despre izolarea termică de la interior. De aceea, produsele noastre sunt realizate din materiale de calitate superioară care cuprind atât profilele, feroneria dar și geamurile propriu-zise.

Ansamblul obținut este capabil să izoleze fonic și termic în mod eficient fiecare spațiu cu deschidere mare. Așadar, economisești energie indiferent de anotimp fără a face rabat de lumină naturală.

Pe scurt, te bucuri de o ușă cât un perete, pentru o terasă așa cum ți-ai imaginat.

Tipurile de uși Barrier pentru suprafețe cu deschideri mari

Soluții inovative pentru suprafețe cu deschideri mari

Uși armonice

Ușile armonice asigură mobilitate neîngrădită pentru libertate mare de deschidere datorită sistemului tip acordeon format din foi armonice mobile pliant-culisante. Acest tip de uși rezolvă problema traversei și permit deschiderea totală pentru acces nelimitat în spațiul de la exterior.

Uși culisante

Vrei un perete în întregime din sticlă pentru o suprafață luminoasă și o priveliște directă către zona din exterior? Ușile culisante Barrier pot avea dimensiuni de până la 10 metri și economisesc spațiu prin deschiderea practică, comparativ cu cercevelele oscilante. Totul în timp ce tu te bucuri de performanțe remarcabile în termoizolația spațiului de la interior.

Folosește inteligent spațiul cu uși culisante premium