Barrier 100

 Fereastra Barrier 100: geam termopan pentru case eco friendly

Fereastra Barrier 100: geam termopan pentru case eco friendly

 În ziua de astăzi, trendul general către casele eco-friendly este în continuă creștere. Faci și tu parte din doritorii unei asemenea locuințe? Atunci trebuie să știi că sunt numeroase aspecte de care trebuie să ții cont pentru sustenabilitatea construcției.

În primul rând materialele folosite, iar apoi, ușile și ferestrele pe care le montezi.

Aici, discuția devine mai delicată, pentru că, nu poți doar să vrei ferestre care sunt prietenoase cu mediul, dar care să-ți ofere performanțe nesatisfăcătoare. De aceea, e nevoie de o mică muncă de cercetare când cauți furnizorul de uși și ferestre de calitate.

Descoperă în articolul de astăzi care este cel mai potrivit model de ferestre pentru case pasive și treci pe „verde”.

Ce fereastră să alegi pentru o casă eco-friendly

Primul aspect de care trebuie să ții cont în alegerea ferestrelor atente cu mediul înconjurător este nivelul de termoizolare pe care îl poate oferi fiecare model.

  • Din acest punct de vedere, ferestrele cu geamuri termopan sunt cele preferate de majoritatea constructorilor.

Aici ne referim la ferestre din geam termopan alcătuite din trei straturi cu suprafețe vitrate. Pentru că, cele două camere tampon formate între sticla termoizolantă oferă o izolare termică cu adevărat eficientă.

De altfel, pentru mai multă ecosustenabilitate, poți opta pentru ferestre cu rame din lemn. Mai ales dacă sunt produse din lemn de origine autohtonă.

Fereastra din geam termopan Barrier 100: particularități tehnice

Vrei să incluzi în proiectul casei tale geamuri performante, prietene cu mediul înconjurător? Atunci fă cunoștință cu fereastra Barrier 100. Concepută special pentru casele pasive, ea este cea mai bună variantă pentru izolarea termică a locuinței tale, dar și cea fonică.

Folosește uși și geamuri termoizolante pentru confort termic în orice anotimp. Pe lângă ambientul plăcut din casă, facturile la energie electrică vor scădea semnificativ.

Iată de ce avantaje te bucuri dacă alegi Barrier 100:

  • calitatea este una premium, de la materialele folosite în confecționarea ramei, până la suprafața vitrată;
  • etanșare completă – adică nu vei mai duce niciodată grija pierderilor de căldură în timpul iernii din cauza infiltrării curenților de aer rece. De asemenea, zgomotele sunt mult diminuate;
  • protecție împotriva intrărilor prin efracție – te simți în siguranță deplină la tine acasă, datorită feroneriei de calitate superioară pentru ferestre din PVC și a rezistenței crescute a geamului;
  • profiluri din PVC armat în masă – între panourile de sticlă există insert de gaz inert și baghete termoizolante care păstrează confortul la interior.

Joacă-te cu paleta de culori Barrier și descoperă nuanța care se potrivește cel mai bine cu locuința ta. Performanțele ridicate sunt garantate indiferent de cromatica aleasă.

Soluții eficiente pentru case „verzi”

Dacă ai optat pentru fereastra Barrier 100, atunci știi sigur că termoizolarea și fonoizolarea sunt asigurate. Însă, pentru o mai mare grijă față de mediu, mai sunt câteva soluții pe care le poți încerca pentru casa ta.

#1. Economisește energie.

Probabil că ai mai auzit îndemnul la economisirea energiei de mai multe ori. Dar chiar ar trebui să îl pui în aplicare dacă îți dorești ca planeta să fie un mediu plăcut și pentru generațiile viitoare.

Spre exemplu, pentru a economisi energie electrică, optează și pentru o ușă de intrare în casă cu grad de confort termic ridicat. Căldura va rămâne la interior, fără să se mai piardă prin ușile și ferestrele de calitate slabă.

În ceea ce privește consumul de apă, știi deja că o poți opri în timp ce te speli pe dinți sau poți încerca să limitezi timpul petrecut sub duș.

De altfel, panourile solare sunt la mare căutare acum. Montează și tu un astfel de sistem și susține-ți singur consumul de energie.

#2. Încearcă un sistem smart home

Tehnologia avansată a ajuns și la tine acasă. Și nu vorbim despre televizoare smart sau telefoanele personale. Ci ne referim la sistemele incluse în construcția casei, care se conectează la dispozitivele portabile.

Adică, poți să integrezi porțile de garaj în sistemul smart home și ele să se deschidă automat atunci când ajungi acasă. De la activități care pot părea nesemnificative, o să observi, în timp o economie de energie și mai mult timp liber pentru tine.

Atunci când casa ta este construită bine de la bun începutul, confortul locuinței îți aduce bucurie în fiecare zi. Pentru uși și ferestre sustenabile, te așteptăm în pagina de Contact.