Roto Patio Alversa sau de ce să alegi ușa osciloculinsantă pentru living

Uși glisante sau uși acordeon: alegerea potrivită pentru bucătărie

Metodele de compartimentare a spațiului oferă cel mai adesea o perspectivă diferită asupra locuinței. Fie că vorbim despre ușile de exterior sau modalități de amenajare a spațiului cu uși de interior, cu siguranță îți dorești un aspect elegant și modern pentru casa ta. De aceea, poți alege Roto Patio Alversa pentru zona livingului.

Indiferent că ești în faza de proiectare a locuinței visurilor sau pur și simplu vrei să reamenajezi spațiul, iei în considerare alegerea unor uși potrivite cu aspectul casei. Iar dacă vrei să ai parte de priveliști deosebite sau abundență de lumină naturală și nu știi ce să alegi între uși armonice sau culisante, Roto Patio Alversa poate fi alternativa potrivită. 

Astăzi îți vom arăta ce este ușa osciloculisantă Roto Patio Alversa, unde o poți monta și de ce să o alegi pentru spațiul tău.

Ușa osciloculisantă Roto Patio Alversa: de ce să o alegi

Alegi pentru locuința ta cele mai bune piese de mobilier sau decorațiuni. Iar când vine vorba de elementele de compartimentare și etanșeitate, ai nevoie de produse care să răspundă tuturor preferințelor tale. De exemplu, poate vrei să transformi un open space în două încăperi separate sau poate vrei să ai o trecere mai ușoară către terasă ori balcon.

Astfel, Roto Patio Alversa este un model de ușă pentru deschideri mari cu un mecanism special, diferit de ușile culisante sau ușile armonice. Sistemul ușilor Alversa este format din foi mobile de sticlă care sunt pliant-culisabile. Cu alte cuvinte, panourile ușilor se deschid prin culisare laterală, iar pentru a beneficia de cât mai mult spațiu în jur, ele se pot plia la capătul șinei.

Și dacă nu te-ai convins de importanța Roto Patio Alversa, iată avantajele montării:

 • Eleganță. Ușile osciloculisante oferă un aspect modern prin zona vitrată generoasă.
 • Funcționalitate. Roto Patio Alversa poate fi folosit ca zonă de trecere dintre interior și exterior sau poate delimita zone mai mari ale locuinței.
 • Abundență de lumină. Indiferent unde alegi să montezi ușa osciloculisantă, vei avea parte de lumină naturală.
 • Economie. Datorită iluminării naturale și a etanșeității ridicate, reușești să faci economie la factura pentru energie.
 • Etanșeitate fonică și termică. Structura ușilor Roto Patio Alversa asigură fonoizolație și termoizolație de înaltă calitate datorită feroneriei de cea mai bună calitate.

Unde poți monta ușa Roto Patio Alversa

Poți alege să montezi ușile osciloculisante în orice încăpere a locuinței tale, cât timp locul și spațiul îți permit. De exemplu, dacă te gândești să utilizezi Roto Patio Alversa drept ușă pentru șifonierul din dormitor, asigură-te că acest model se potrivește cu dimensiunile camerei.

Practic, trebuie să verifici dacă dormitorul este suficient de înalt sau dacă spațiul de montare permite adăugarea ușilor osciloculisante. De asemenea, dacă vrei să ai un perete de sticlă ca deschidere către balcon sau terasă, asigură-te că măsurătorile pe care le realizezi sunt corecte. Pentru ajutor sau detalii, poți apela cu încredere la consultanța Barrier și beneficiezi de suport și oferte personalizate.

De regulă, ușile cu spații vitrate generoase nu sunt alegerea ideală pentru încăperi precum spațiul de mansardă sau baia. In schimb, poți vedea ce fel de ferestre de termopan pentru baie poți alege.

Soluții Barrier pentru compartimentarea spațiului

Spre deosebire de ușile batante, Roto Patio Alversa prezintă avantajul unei zone de acțiune mai reduse. Cu toate acestea, ai nevoie de un spațiu de montare, iar dacă nu dispui de el, poți alege metode alternative de compartimentare.

De exemplu, ușile culisante sunt alegerea ideală atunci când dorești să te bucuri complet de orice spațiu al locuinței. Caracterul minimalist și funcțional al ușilor culisante permit compartimentarea în mod elegant. Practic, sistemul culisant se poate monta atât în imediata apropiere a peretelui, cât și în interiorul său. 

Iar dacă te gândești să optezi pentru uși de interior culisante, ai posibilitatea de a opta între Barrier Smart Slide și Barrier HST Geneo. Așadar, ai parte de:

 • izolație fonică și termică ridicate;
 • rezistență la efracție;
 • aspect modern;
 • funcționalitate;
 • iluminare naturală;
 • compartimentare personalizată.

În proiectele Barrier găsești soluții pentru toate planurile casei tale. Dacă vrei să afli mai multe informații despre ușile osciloculisante Roto Patio Alversa, nu ezita să contactezi specialiștii Barrier pentru mai multe detalii și sfaturi.