Cum alegi ușa de intrare în casă pentru confort termic ridicat

Cum alegi ușa de intrare în casă pentru confort termic ridicat

Dacă ai realizat deja o listă de priorități pentru casa ta, atunci să știi că ușile și ferestrele trebuie să ocupe locuri fruntașe în clasament.

De ce sunt ușile și ferestrele atât de importante în structura unei case? Pentru că aceste elemente reprezintă modalități esențiale de compartimentare a locuinței, dar și zone de acces dinspre interior spre exterior.

O casă inteligent concepută înseamnă uși de intrare robuste, uși panoramice cu vedere spre grădină sau chiar uși ușor manevrabile care facilitează tranziția din living spre balcon.

Ușile de intrare în casă sunt foarte importante pentru că influențează gradul de confort din interiorul locuinței. Dacă te orientezi de la început spre uși de intrare de calitate inferioară, te vei confrunta cu probleme multiple. Cea mai comună neplăcere o constituie disconfortul termic și rezistența redusă în fața intemperiilor.

Din fericire, experții Barrier sunt alături de tine pentru a te învăța cum să alegi uși de intrare în casă eficiente. Iată cele mai importante aspecte pe care merită să le cunoști!

Soluții inteligente pentru ușile de intrare în casă

Înainte de a alege ușa de intrare potrivită pentru casa ta, este bine să înțelegi care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplinească o ușă de înaltă calitate.

În primul rând, amintește-ți cât de important este ca ușa selectată să corespundă unor exigențe estetice, dar și tehnice. Din fericire, orice ușă de intrare în casă marca Barrier reprezintă îmbinarea perfectă dintre un design atractiv și o configurație funcțională.

Posibilitatea de a placa ușile cu aluminiu și de a dispune de rame în diverse game cromatice au transformat ușile Barrier în elemente de decor cu stil.

Pe lângă aspectul estetic, ușile de intrare Barrier îndeplinesc cu succes funcția de siguranță și protecție a spațiului tău interior. Indiferent de modelul ales, aceste uși sporesc confortul termic și surprind printr-un grad de etanșeitate ridicat.

Ușile Barrier sunt prevăzute cu praguri de aluminiu cu distanțier termic, accesoriu care îndeplinește multiple funcții: termoizolarea locuinței, barieră pentru temperaturile scăzute de la exterior, echilibrarea diferențelor de nivel și facilitarea accesului în locuință.

Robustețea ușilor de intrare este consolidată de armătura sudată cu colțar termosudabil pentru rigidizare și siguranță sporită.

În plus, ușile de intrare Barrier pot fi echipate cu sisteme antiefracție care îți protejează zonele de acces de șocuri mecanice și de tentativele de furt.

Ușile de intrare Barrier Smart Slide: randament termic de până la 100%

Inovația vine împreună cu Barrier Smart Slide care permite pătrunderea luminii naturale în interiorul locuinței și susține confortul termic indiferent de anotimp.

Ușile culisante Barrier Smart Slide ating un grad înalt de performanță energetică datorită materialelor de calitate din care sunt concepute piesele înglobate în ansamblul deschiderii: sticlă termoizolantă, feronerie, armături, profile, rame.

Mânerul cu care este echipată Barrier Smart Slide se rotește foarte ușor, iar garniturile ansamblului sunt presate transversal de canat de-a lungul perimetrului. Acest principiu de funcționare sporește manevrabilitatea ușii, dar contribuie și la obținerea unui randament termic ridicat.

Feroneria din materiale premium asigură închiderea ermetică a ușii, factor care servește conservării temperaturilor potrivite în spațiile interioare. Prin intermediul acestei uși, confortul termic vine la pachet cu fonoizolația. Datorită acestor caracteristici, te poți delecta cu seri liniștite după zilele epuizante de muncă.

Ușile de intrare Barrier HST Geneo: termoizolație eficientă pentru orice tip de locuință

Ușile culisante cu ridicare Barrier HST Geneo se diferențiază de ușile standard prin materialul din care sunt executate: Hightech RAU_ FIPRO. Acest material de calitate superioară îndeplinește cu succes funcția termoizolantă.

Pentru o performanță energetică de excepție, materialul premium Hightech vine în completarea armăturilor echipate cu rame multicamerale și cu o barieră termică pentru temperaturile scăzute din exterior.

Randamentul termic este sporit și de garniturile de etanșare continue, cu colțuri vulcanizate. Aceste piese de feronerie favorizează închiderea etanșă a ușilor culisante HST Geneo, securizând locuința împotriva averselor, pierderilor de căldură și a curenților reci de aer.

Modul armonios de întrepătrundere a ramelor, profilelor și armăturii  accentuează gradul de etanșeitate al ansamblului, dar și fonoizolația. Barrier HST Geneo conservă liniștea din locuința ta în fața unui bruiaj fonic de 42 dB.

Datorită fonoizolației și termoizolației impecabile, reușești să te bucuri 24 h din 24 h de atmosfera plăcută din casa ta și ai sentimentul că „nicăieri nu-i mai bine ca acasă”.

Sperăm că sfaturile noastre despre alegerea ușilor de intrare în casă, capabile să-ți conserve confortul termic, îți sunt de ajutor. Pentru mai multe informații, vezi cum se desfășoară producția ușilor de intrare Barrier.

Stabilește lista de priorități pentru casa ta și ia legătura cu experții Barrier care așteaptă cu nerăbdare să-ți dea o mână de ajutor la îndeplinirea planurilor tale.

Mult succes în conturarea casei de vis!