Uși termopan exterior: eficiență și durabilitate

Alege uși termopan pentru exterior și bucură-te de eficiență

Asigură confortul casei tale încă de la intrare. O ușă de termopan la exterior este soluția ideală pentru a menține un echilibru termic și acustic. Ele se montează ușor și au un aspect plăcut în orice formă le-ai prefera.

Descoperă în continuare toate secretele pe care trebuie să le cunoști despre uși termopan de exterior de cea mai bună calitate.

Uși de termopan exterioare pentru casa ta

Nevoile fiecărei locuințe sunt diferite. Dar, cert este că un rol important în asigurarea unui nivel ridicat de confort la interior îl au ușile tale. Dacă alegi de la bun început corect, avantajele unei uși de calitate se fac resimțite imediat.

Iar dacă vrei o schimbare în bine, hai să vedem cele 7 aspecte esențiale pe care trebuie să le urmărești atunci când faci o astfel de investiție.

 1. Alege uși realizate cu profesionalism, cu finisaje perfecte și din materiale care să reziste la uzură și șocuri mecanice.
 2. Ai grijă ca ușile să funcționeze în mod optim.
 3. Coeficientul termic trebuie să fie unul înalt, de preferat peste medie.
 4. Un prag din aluminiu, prevăzut cu distanțier termic este cel care face diferența dintre o ușă de termopan normală și una eficientă din punct de vedere al izolării termice.
 5. Ține cont și de gradul de fonoizolație pe care ți-l oferă sticla de termopan, pentru că el este responsabil de păstrarea liniștii și atmosferei plăcute la tine în casă.
 6. Feroneria potrivită pentru ușile de exterior este un aspect cheie în buna funcționare a sistemelor de închidere-deschidere și în etanșeizarea lor.
 7. Echipează-ți ușile cu un sistem antiefracție care să țină la distanță situațiile neplăcute.

Prin montarea unei uși de exterior poți lucra și la aspectul locuinței tale. Fie că vorbim despre echilibrarea diferențelor de nivel între exterior și intrarea în casă sau despre paleta de culori din care poți alege, ușile exterioare din termopan aduc o mulțime de beneficii.

Cum se montează ușile din termopan exterioare

Vrei să știi prin ce urmează să treci dacă alegi și tu uși exterioare de termopan pentru casa ta? Ți-am pregătit, pe scurt, pașii pe care îi ai de parcurs în această situație. Totuși, dacă vrei să fii sigur pe calitatea lucrării, apelează la serviciile Barrier pentru o montare profesională.

 • În primul rând, pregătește spațiul în care vrei să montezi ușa. Nu uita că ea este ultima care se montează, după ce restul casei este finalizat.
 • Dacă ai scos o ușă veche pe care dorești să o înlocuiești, îți recomandăm să acorzi o nouă înfățișare zonei, prin zugrăvire. Astfel, totul va arăta impecabil.
 • Tâmplăria noii uși este montată apoi la jumătatea glafului. În acest fel, crește durabilitatea lucrării.
 • Pasul următor este fixarea ușii în zid și aplicarea rostului de montaj.

Acum e totul gata. Îți mai rămâne doar să profiți la maximum de beneficiile pe care ți le aduce noua ta ușă exterioară de termopan.

Pentru orice detalii despre uși și ferestre PVC, echipa Barrier îți stă la dispoziție. Pagina de Contact este mereu disponibilă pentru tine.

Mult spor în toate activitățile!

Umbrire și confort la nivel maxim

Balconul este o importantă sursă de lumină pentru locuința ta. Fie că este închis, cu tâmplărie PVC, sau deschis, ca o terasă, merită să investești în rulouri exterioare care să-l protejeze. Iată care este rolul acestor sisteme de umbrire pentru balcon!

Umbrirea balconului și a camerelor alăturate – indiferent de intervalul orar în care lumina soarelui pătrunde din plin în casa ta, rulourile din aluminiu protejează încăperile de razele puternice. În special în timpul verii, lumina prea puternică duce la disconfort vizual. 

Confort din toate punctele de vedere – aceste accesorii pentru balcon te protejează împotriva insectelor și împiedică pătrunderea precipitațiilor pe terasa ta sau murdărirea ferestrelor. De asemenea, mai ales dacă balconul este la parter, rulourile joacă un rol important antiefracție. În plus, confortul termic este asigurat în orice anotimp.

Echipa Barrier îți este alături în orice proiect pentru uși și ferestre. Îți oferim consultanță în alegerea rulourilor potrivite pentru o locuință bine pusă la punct.

Vino să ne cunoaștem, în pagina de Contact. Abia așteptăm să discutăm împreună despre tâmplăria ta!