Izolare fonică ridicată cu uși de interior din termopan

Izolare fonică ridicată cu uși de interior din termopan

Liniștea este aspectul pe care nu îl pierzi din vedere atunci când îți construiești o casă sau atunci când renovezi un spațiu de locuit. Te asiguri că zona nu este aglomerată, dar ce faci atunci când zgomotele provin din interiorul locuinței? Poți avea parte de intimitate și liniște datorită ușilor de interior cu izolare fonică.

Indiferent că zgomotul provine de la copiii care se joacă, de la electrocasnicele în funcțiune sau chiar de la animalele de companie, ai siguranța unui somn liniștit atunci când alegi ușile cu izolare fonică de la Barrier.

Dacă ești în căutarea unor metode pentru a te bucura de liniște în permanență, află de la specialiștii Barrier ce uși interioare să alegi pentru casa ta.

De ce să iei în calcul izolarea fonică pentru tâmplăria PVC

În locuința ta ai parte de cele mai frumoase momente alături de cei dragi și de aceea vrei să te bucuri complet de ele. 

Dar ce faci dacă vrei să imortalizezi video un moment important, însă tot ceea ce auzi este lătratul cățelului sau zgomotul mașinii de spălat? Ai rata, probabil, primele cuvinte ale copilului tău sau reacția celor dragi la cadourile de sărbători.

De aceea, ai nevoie de uși de interior cu sisteme de izolare fonică. Însă acest beneficiu funcționează și vice-versa. De exemplu, dacă dai o petrecere la tine acasă și nu vrei să îți deranjezi vecinii, te distrezi fără grijă datorită fonoizolației.

Și pentru că ușile cu izolare fonică vin la pachet și cu izolația termică, te bucuri de avantaj dublu. Ai parte de răcoare sau căldură după bunul plac, fără să îi nemulțumești pe ceilalți din casă.

Așadar, iată principalele motive pentru care ar trebui să te gândești la uși din tâmplărie PVC cu izolare fonică.

 • Ai parte de liniște indiferent de ce se petrece în casă;
 • Poți purta discuții importante cu siguranța intimității;
 • Te bucuri pe deplin de suspansul unui film în orice circumstanțe;
 • Petreci fără teama deranjului față de ceilalți.

Iar dacă vrei să te asiguri că sunetele de afară nu te vor deranja, poți să alegi și o usă exterioră cu fonoizolație.

Uși de termopan pentru interior – protecție împotriva zgomotelor

Deoarece calitatea superioară definește întreaga funcționalitate a casei tale, ai nevoie de uși de interior capabile să îndeplinească toate cerințele tale. De aceea, ușile din tâmplărie PVC produse de Barrier au finisaje excelente și o execuție ireproșabilă pentru ca tu să te bucuri pe deplin de rezistența îndelungată.

Caracterul fonoizolant al ușilor de termopan este redat de materialul din care sunt realizate, feroneria de înaltă calitate, precum și de garnitura specială care asigură etanșeitate. 

În acest fel, ușile de termopan Barrier funcționează ca o protecție împotriva zgomotelor provenite atât din interior, cât și din exterior. 

Iar în ceea ce privește costurile unei uși de termopan pentru interior, acestea pot varia datorită unei serii de factori precum:

 • specificul pereților;
 • golul de ușă;
 • pardoseala;
 • estetica locuinței;
 • elementele de finisaj;
 • dimensiunile ușii;
 • modelul ales pentru ușă;
 • performanța tâmplăriei;
 • elementele de feronerie.

Iar pentru a avea o perspectivă corectă asupra costurilor pentru o ușă de interior din tâmplărie PVC, apelează cu încredere la ajutorul specialiștilor Barrier.

Alege uși interioare de termopan pentru liniștea casei tale

Liniștea și armonia se îmbină perfect în atmosfera locuinței tale atunci când te simți în siguranță. Iar simbioza dintre funcționalitatea optimă și estetica impecabilă este obiectivul fundamental al produselor Barrier

De aceea, îți punem la dispoziție o gamă variată de uși de interior din termopan pentru ca tu să alegi cel mai potrivit model. Iar dacă nu găsești un model care să fie în ton cu design-ul casei tale, poți apela cu încredere la serviciile de înfoliere pentru profile PVC.

Adesea, ușile de interior au spații vitrate pentru a facilita iluminarea încăperilor, dar și pentru un plus de estetică. Și pentru că ai nevoie de izolare fonică indiferent de aspectul elementului de acces, poți opta pentru uși cu sticlă pentru izolare fonică și termică.

Știai că fonoizolația ușilor de termopan are legătură și cu calitatea elementelor de feronerie și etanșeitate? De exemplu, dacă ți se pare că ușile nu te mai protejează de zgomot, este recomandat să verifici garnitura de cauciuc. Există posibilitatea ca aceasta să se rupă sau să se deplaseze.

De asemenea, și mânerul ușii poate suferi deteriorări care duc la o izolație fonică și termică mai scăzută.

Așadar, ușile de interior din termopan sunt cea mai potrivită alegere atunci când vrei să te bucuri de liniștea locuinței tale.

Până data viitoare, Echipa Barrier îți urează spor în toate proiectele pe care le plănuiești!