5 motive pentru care să alegi ferestre din PVC

5 motive pentru care să alegi ferestre din PVC

O casă confortabilă și trainică implică un set de decizii importante pentru că fiecare element al ansamblului depinde de celelate și le pune în valoare.

Exercițiul de design și imaginație îți revine ție, dar puțin ajutor nu strică niciodată. De aceea, experții Barrier și-au propus să-ți dea câteva sfaturi pentru alegerea ferestrelor din PVC potrivite pentru casa ta.

Pentru a alege o fereastră compatibilă cu nevoile tale și cu spațiul de care dispui, este necesar să cunoști avantajele ferestrelor și tâmplăriei din PVC pentru locuința ta.

Iată de ce ferestrele din PVC sunt o investiție care contează, capabilă să schimbe radical profilul locuinței tale.

#1 Ferestrele din PVC izolează termic și împiedică pierderile de energie

O deschidere atent proiectată trebuie să treacă testul performanței energetice. Cu toții știm cât este de neplăcut ca vara să ne confruntăm cu temperaturi care ne storc de toată energia, iar iarna să nu simțim căldura plăcută care ne binedispune.

Din fericire, fereastra termoizolantă Barrier 70 a fost concepută cu gândul la reglarea temperaturii din casa ta în funcție de anotimp. Renumită pentru prețul accesibil, Barrier 70 reduce cu până la 75% din pierderile de energie, protejându-ți casa împotriva curenților reci de aer.

Echipate cu feronerie de calitate și pachete de sticlă termoizolantă, ferestrele din PVC de la Barrier luptă cu succes împotriva disconfortului termic. Sticla termoizolantă este o investiție inspirată datorită distanțierului termic care funcționează ca o barieră împotriva fluctuațiilor mari de temperatură.

În plus, sticla termoizolantă previne apariția condensului și se integrează perfect în ansamblul deschiderii, contribuind la izolarea fonică. De acum, zgomotele enervante rămân dincolo de pereții casei tale.

#2 Feroneria de înaltă calitate contribuie la etanșeitatea ferestrelor PVC

După cum știi deja, performanța termică poate fi realizată doar dacă toate piesele din ansamblul deschiderii sunt de calitate. De aceea, feroneria ferestrelor PVC nu trebuie niciodată neglijată pentru că este una dintre piesele-cheie în asigurarea etanșeității.

O feronerie de calitate îți protejează deschiderea de acțiunea ploilor și a altor fenomene meteorologice mai puțin plăcute. Un alt avantaj este manevrabilitatea pe care o oferă ferestrei din PVC. Doar o feronerie de calitate rezistă în timp și facilitează acționarea ferestrei fără să se blocheze.

La Barrier, găsești mânerul Metz, confecționat din aluminiu, disponibil într-o gamă cromatică variată. Acest tip de mâner este ușor de montat și contribuie la securitatea întregului ansamblu.

#3 Confort vizual alături de geamul termoizolant Super LowE

Un plus al ferestrelor din PVC sunt cei 3 C „magici” pentru casa ta:

  • confort termic;
  • confort acustic;
  • confort vizual.

Studiile în domeniu arată că lumina naturală este foarte benefică pentru organismul uman deoarece crește nivelul de serotonină și ajută la producerea vitaminei D. Responsabilă pentru productivitatea ta și un somn liniștit, lumina naturală nu trebuie să-ți lipsească din casă.

Dacă te gândești că prea multă lumină îți poate crea probleme de concentrare și o temparatură imposibil de suportat în locuință, alege fereastra PVC Barrier aRXA++, echipată cu un geam termoizolant Super LowE.

Ce poate face geamul termoizolant Super LowE pentru tine? Reglează fluxul de lumină naturală de afară și menține o temperatură plăcută în locuință pentru ca tu să te poți relaxa.

#4 Echipează ferestrele din PVC cu sisteme antiefracție

Printre avantajele ferestrelor și tâmplăriei din PVC se numără și securitatea pentru că acestea pot fi foarte ușor echipate cu sisteme antiefracție. Gândește-te cât este de util și liniștitor să poți pleca în vacanțe fără presiunea unei case insuficient securizate.

Pentru mai multă siguranță, fereastra Barrier 85 A++ poate fi echipată cu un sistem open smart, accesibil prin amprentă digitală.

Uneori siguranța înseamnă și grija de a-i proteja pe cei dragi de înțepăturile tânțarilor și atacul altor insecte. De aceea, la Barrier ai varianta de a-ți echipa ferestrele din PVC cu plase speciale pentru insecte.

#5 Profilele din PVC: rezistență în timp și design modern

Datorită calității premium, profilele din PVC de la Barrier trec garantat testul rezistenței în timp. Avantajul este că profilele PVC pot fi placate la exterior cu aluminiu, îmbunătățire care crește rezistența la uzură și șocuri mecanice.

În plus, placarea cu aluminiu contribuie la ridicarea gradului de izolare termică și fonică, protejându-ți 100% locuința. Placarea cu aluminiu se pliază cel mai bine pe profilele Barrier 80 și Barrier 100.

Întotdeauna, la Barrier, funcționalul merge mână în mână cu esteticul. Alege-ți nuanța preferată din gama de culori RAL și oferă deschiderilor tale șansa de a arăta perfect, ca în revistele de design.

Dacă și tu crezi că merită să beneficiezi de toate avantajele ferestrelor din PVC, ia legătura cu un consultant Barrier, accesând pagina noastră de Contact.

Dă casei tale șansa să fie fără cusur!