Controlează lumina montând rulouri exterioare din PVC

Controlează lumina montând rulouri exterioare din PVC

Unul dintre criteriile de care ținem cont în amplasarea propriilor locuințe este lumina. Nimeni nu își poate imagina un viitor cămin fără lumină naturală.

Și pe bună dreptate, pentru că lumina naturală favorizează o stare de spirit optimistă, crește motivația și ajută organismul să producă vitamina D. Tot lumina naturală este responsabilă și de reglarea nivelului de serotonină, cunoscut și ca „hormonul fericirii”.

Singurul impediment e atunci când lumina naturală devine deranjantă din cauza intensității și a modului în care se reflectă pe suprafețele vitrate din locuință. Din fericire, experții Barrier îți vin în ajutor cu o soluție ingenioasă și practică: montarea rulourilor exterioare cu care poți controla ușor și rapid lumina care îți va pătrunde în casă.

Rulouri exterioare din PVC pentru reglarea luminii din casa ta

Dacă proiectul tău implică un apartament sau o casă luminoasă, nu renunța la el. Lumina poate fi controlată, pe când zonele umbroase îți vor crea nemulțumiri pe termen lung.

Cu ajutorul rulourilor exterioare din PVC, fluxul de lumină și căldură care pătrunde în casa ta poate fi ușor controlat. Astfel, diminețile își vor fi mereu confortabile și plăcute, fără lumina solară care îți agresează ochii. Iar iarna, zilele îți vor luminoase, așa cum îți dorești.

Datorită componentelor de cea mai bună calitate din structura rulourilor, acestea sunt rezistente la uzură și la intemperii. Pe lângă protecția împotriva luminii, rulourile exterioare din PVC sunt ușor de echipat cu sisteme antiefracție sau plase împotriva insectelor.

În plus, ai și posibilitatea automatizării. Imaginează-ți cât de practic este să-ți poți crea propriile scenarii direct din smartphone. În procesul de automatizare, îți poți echipa rulourile cu senzori pentru luminozitate sau umiditate.

Astfel, rulourile tale se închid sau se deschid automat în funcție de intensitatea luminii solare, puterea vântului sau vremea ploioasă. Mai mult, poți seta închiderea și deschiderea în funcție de orele preferate.

Află mai multe despre automatizarea rulourilor exterioare din aluminiu!

Rulouri exterioare: un design modern pentru case cu stil

Rulourile exterioare din PVC se remarcă prin funcționalitatea ridicată, dar și prin design-ul modern, ușor de customizat în funcție de preferințele tale.

Dacă îți place să-ți amenajezi casa, folosind nuanțele favorite, atunci să știi că rulourile din PVC pot fi vopsite în aceeași culoare cu tâmplăria sau înfoliate identic cu textura ferestrei tale.

Gama de culori RAL este una variată, încorporând nuanțe plăcute precum verde închis, mahon, crem, gri bazalt, gri antracit sau stejar irlandez. Foliile folosite sunt de cea mai bună calitate, recunoscute în toată lumea pentru rezistența sporită.

De asemenea, în funcție de preferințele tale, rulourile pot fi acționate electric, cu panglică, din manivelă sau telecomandă.

Citește și articolul nostru despre întreținerea rulourilor exterioare și vezi cât este de simplu să le menții intacte și curate de-a lungul timpului.

Sticla termoizolantă: un partener perfect pentru rulourile exterioare

Pe lângă rulourile exterioare din PVC, o altă investiție pentru reglarea fluxului de lumină este sticla termoizolantă. Randamentul ridicat al sticlei termoizolante se explică prin foaia de geam Barrier Sun Control, inclusă în componența sa.

Această foaie de geam are o reflexie foarte bună și sporește confortul vizual. Prin reglarea fluxului luminos puternic, Barrier Sun Control îți oferă un interior relaxant, în care temperaturile sunt întotdeauna potrivite.

După cum vezi, sticla termoizolantă face echipă bună cu rulourile exterioare și te ajută să menții sub control lumina naturală care poate deveni agresivă pentru ochi în anumite momente ale zile.

În plus, această investiție pe termen lung reduce la minimum pierderile de energie termică, astfel încât să te bucuri de confort în orice perioadă din an.

Ai nevoie de rulouri exterioare din PVC? Îți dorești o locuință modernă, cu rulouri automatizate? Atunci nu mai sta pe gânduri și apelează cu încredere la experții Barrier.

Pentru mai multe informații și sfaturi, te invităm să ne contactezi telefonic la numărul 0742.277.437 sau să accesezi pagina noastră de contact.

Fii cât mai aproape de casa visurilor tale! Pe curând!