De ce să alegi tâmplăria din aluminiu Barrier MB-70

De ce să alegi tâmplăria din aluminiu Barrier MB-70

De ce să alegi tâmplăria din aluminiu pentru uși și ferestre Barrier MB-70

Te-ai decis să faci o investiție pentru spațiul tău și încă nu te-ai hotărât ce tâmplărie se potrivește? Ca să-ți ușurăm decizia, ți-am pregătit o listă cu avantajele tâmplăriei Barrier MB-70 Aluprof.

Fie că este vorba despre renovarea locuinței care necesită înlocuirea ușilor și ferestrelor vechi sau dacă ai o construcție nouă, Aluprof MB-70 aduce toate avantajele tehnologiei moderne care există în domeniul tâmplăriei din aluminiu. În plus, sistemele Barrier MB-70 permit crearea unor spații vitrate mari, sigure și eficiente termic și acustic cu aplicare în diverse proiecte industriale.

De ce să alegi tâmplăria din aluminiu? Iată câteva motive pe care trebuie să le iei în considerare.

Tâmplăria din aluminiu: funcționalități și soluții premium

Profilele din aluminiu permit configurarea ferestrelor conform cerințelor tale, deoarece materialele folosite în fabrica de profile sunt manevrabile și flexibile.

Iar ferestrele și ușile care folosesc sistemul Barrier MB-70 dispun de:

  • fitinguri de întoarcere;
  • opțiuni de înclinare pentru ferestre și de rotire pentru uși;
  • sisteme de glisare sau culisare ușor de utilizat și moderne pentru  ferestre și uși;
  • opțiune „ascunsă” a ferestrelor;
  • ferestre sigure și uși cu sistem antiefracție, care oferă rezistență la lovituri și impact.

Ferestre elegante cu design minimalist

Din gama de profile Aluprof,  se pot fabrica ferestre cu deschidere spre exterior sau interior, fixe sau mobile cu dimensiuni configurabile, dar care oferă un aspect subțire și ușor datorită adâncimii profilului care variază între 47mm pentru T- Profile și 70mm pentru profilul MB-70.

Pentru varianta de 47mm, cantul subțire al produsului oferă o notă de eleganță spațiului datorită tehnicii de construcție ascunsă a ferestrei. Datorită vizibilității reduse a cadrelor, aspectul interior arată mai îngrijit iar gradul de luminozitate este îmbunătățit.

Uși de încredere pentru un viitor sigur

În ceea ce privește ușile, tâmplăria din aluminiu asigură o gamă largă de produse, inclusiv sistemele convenționale cu un singur panou sau cu panou dublu, cu sisteme armonice sau culisante.

Profilul Aluprof este, de asemenea, utilizat pentru realizarea ușilor cu deschidere mare, a unor structuri de vitrină, utilizând sisteme de armare atunci când este cazul.

Construcția din aluminiu permite modelelor din gama Aluprof să păstreze un stil original care se potrivește cu arhitectura clădirilor și a caselor, precum și a spațiilor industriale, precum hale sau hambare.

Astfel, ușile fabricate din profile de aluminiu sunt ușoare, au sisteme de blocare pentru siguranță și sunt rezistente la încercări de intrare prin efracție. La fel ca în cazul ferestrelor, pentru uși poți alege adâncimea profilului între 47mm și 70mm.

Aluprof MB-70, alegerea fiabilă care asigură confortul termic și acustic

Datorită utilizării eficiente a compartimentelor termice și a garniturilor speciale, produsul Barrier MB-70 se caracterizează printr-un coeficient scăzut de transmitere a căldurii.

Ținând cont de recomandările tot mai ridicate pentru economisirea energiei și protecția mediului înconjurător, profilele Aluprof îndeplinesc cu succes cerințele legate de izolarea termică.

Puntea termică utilizată în acest sistem este în forma literei „omega” cu lăţime de 34 mm pentru ferestre şi 24 mm pentru uşi, executată din poliamidă întărită cu fibră de sticlă.

Caracteristicile specifice ale poliamidei se referă la faptul că măresc gradul de rigiditate a profilelor şi facilitează evacuarea condensului din secțiuni, asigurând în acelaşi timp o izolare termică adecvată indiferent de condiţiile atmosferice.

Pentru ferestre se utilizează o etanșare adițională a compartimentelor termice.

În plus, sistemul Barrier MB-70 ține la distanță de spațiul tău toate zgomotele supărătoare. Desigur, dacă discutăm de spații industriale, zgomotele de la interior nu vor pătrunde și în mediul de la exterior, asigurându-se astfel toată discreția de care ai nevoie.

Barrier MB-70 are un sistem modern fabricat de aluminiu folosit în proiecte care necesită izolarea termică și fonică. Sistemul este alcătuit din profile structurate pe trei camere și împărțite pe o adâncime de 70mm. Forma profilelor permite fabricarea unor ferestre și uși cu un aspect estetic deosebit, care se încadrează fără dificultăți în proiecte deja existente.

De asemenea, profilele din aluminiu sunt excelente pentru modernizarea clădirilor și a halelor postindustriale.

La capitolul finisare și culoare, ai posibilitatea să alegi o gamă diversă de opțiuni. Astfel, obții uși și ferestre asortate perfect cu arhitectura spațiului.

Dacă ai nevoie de mai multe informații utile despre profilele Barrier, solicită o ofertă personalizată, iar echipa noastră te va ajuta să îți alegi profilele care se potrivesc pentru ferestrele și ușile spațiului tău.