Avantajele francizei Barrier: soluții pentru afaceri la cheie

Avantajele francizei Barrier: soluții pentru afaceri la cheie

Dacă până acum am vorbit despre calitatea și rezistența geamurilor și ușilor din PVC pe care merită să le montezi în casa ta, a venit timpul să discutăm și despre afaceri.

Așa cum te-ai obișnuit, expriența Barrier reunește centrul de producție unde produsele sunt executate profesionist de angajați dedicați confortului din casele românilor. Satisfacția clienților noștri înseamnă cea mai mare împlinire pentru echipa noastră.

Dar te-ai gândit vreodată cum ar fi să schimbi ipostaza de client cu cea de antreprenor?

Dacă plănuiești să pui bazele unei afaceri, dar încă te confrunți cu o serie nesfârșită de necunoscute și provocări, noi te invităm să te alături experienței Barrier.

Iată de ce să deschizi o franciză Barrier și cum poți face o mutare antreprenorială avantajoasă!

Alătură-te experienței Barrier: de ce să deschizi o franciză

Din moment ce planul unei potențiale afaceri îți rulează în minte, e posibil să știi deja că demersul birocratic este unul anevoios. Orice nou început solicită o mulțime de resurse financiare și temporale, implicând chiar riscul de a nu funcționa conform așteptărilor tale.

Noi am trecut demult de emoțiile lansării pe piață și vrem să împărtășim cu tine o afacere deja stabilă și rentabilă.

Înainte de a lua o decizie, e foarte important să înțelegi și să descoperi ce îți poate oferi o franciză Barrier.

  • Investești într-o afacere stabilă: de cele mai multe ori conceptul de franciză conferă siguranță pentru că îți desfășori activitatea sub protecția unui brand care deja și-a câștigat notorietatea, iar produsele furnizate clienților sunt testate și populare.
  • Mizăm pe relația directă dintre francizat și francizor: cele mai avantajoase oferte de preț îți sunt destinate direct ție pentru că procesul negocierii se desfășoară între tine și producătorul Barrier.
  • Costuri avantajoase pentru orice început de drum: suntem populari și lucrăm zi de zi la succesul nostru. O investiție de aproape 6500 de euro te poate ajuta să consolidezi o afacere tot mai profitabilă în viitor.
  • Punem accent pe calitate: profesionalismul și respectul față de client, cât și față de imaginea noastră ne definesc. De aceea, investim în materiale de calitate premium și executăm produsele cu ajutorul unor tehnologii de ultimă oră. Dezvoltarea echipei noastre e foarte importantă, motiv pentru care oferim regulat oportunitatea unor training-uri.

Ne remarcăm pe piață prin diversitatea serviciilor: dacă deja ai colaborat cu noi în calitate de client, ai văzut că îți oferim posibilități variate, de la ferestre și uși din tâmplărie PVC sau aluminiu până la rulouri exterioare și pachete de sticlă cu un coeficient termic ridicat.

Vezi cum funcționează centrul de producție Barrier

Pentru a-ți face o idee cât mai complexă despre afacerea în care te implici, ne-am gândit să-ți oferim câteva repere despre centrul de producție Barrier, mai exact, locul unde sunt executate produsele care au convins milioane de români și cetățeni străini.

Ne-am dorit dintotdeauna perfecțiunea, motiv pentru care am investit în tehnologii de ultimă generație și utilaje speciale, atent securizate, capabile să manipuleze produsele fără să le deterioreze.

Rezistența și flexibilitatea materialelor folosite sunt alte aspecte importante pentru noi.

În centrul de producție Barrier se produc zilnic aproape 1500 de unități de geam termoizolant și peste 1000 de unități de produse din tâmplărie PVC.

Focusați pe detalii, nu am lăsat să ne scape nici procesul prin care produsele ajung la clienții noștri. De aceea, am ales să ne dedicăm unei organizări eficiente, centrată pe monitorizarea atentă a produselor în cele mai importante stadii: fabricare, livrare și montaj.

Pentru a înțelege notorietatea brand-ului sub care vrei să activezi, e important să știi că 15% din produsele noastre sunt exportate în Europa, în țări ca Belgia, Italia, Franța sau Germania.

Cum ne contactezi pentru a deschide o franciză Barrier.

Dacă vrei mai multe argumente sau informații despre etapele pe care trebuie să le urmezi în deschiderea afacerii tale, atunci te invităm să completezi formularul referitor la franciza Barrier.

Ești deja convins de ce să te deschizi o franciză Barrier? Atunci te invităm să ne contactezi prin e-mail sau telefonic la numărul 0742 277 437.