Ferestre și uși recomandate pentru case modulare

Ferestre și uși recomandate pentru case modulare

Visezi la o casă de vacanță practică, prietenoasă cu mediul și ușor de construit? Dacă încă nu ai găsit soluția care să unească toate aceste dorințe într-un singur plan arhitectural, noi îți recomandăm să iei în calcul casele modulare sau casele din containere.

Foarte populare peste hotare, casele modulare încep să câștige teren și la noi. Spre deosebire de construcțiile tradiționale, casele modulare înseamnă timp economisit pentru că piesele componente sunt executate profesionist în fabrici și apoi asamblate ca într-un joc de lego.

Un avantaj în plus îl aduc și casele din containere care sunt mobile și anulează total orice dependență față de rețelele de electricitate.

În ceea ce privește statutul și proprietatea, casele modulare nu diferă prin nimic de casele tradiționale.

Dacă deja cochetezi cu ideea de locuință din prefabricate, noi îți propunem câteva modele de ferestre și uși din PVC pentru case modulare.

Descoperă împreună cu noi cele mai inspirate variante de design!

Barrier Smart Slide: ușă pentru suprafețe cu deschideri mari

Este adevărat că locuințele modulare nu impun nicio restricție estetică, dar una dintre caracteristicile definitorii sunt ferestrele și ușile extinse, care favorizează confortul termic și vizual.

Când aducem în discuție capitolul termoizolație, ne gândim cu siguranță la ușa culisantă Barrier Smart Slide, flexibilă și ușor de montat la orice tip de construcție, modulară sau standard.

Barrier Smart Slide îți asigură o vastă suprafață vitrată care atinge maxim 5. 85 x 2. 5 m și contribuie la economisirea spațiului datorită mecanismului de funcționare care permite închiderea lină în cadru. Aspectul ușii poate fi personalizat și prin foliile decorative, disponibile în diverse culori.

Performanța energetică a ușii culisante este incontestabilă, distingându-se prin etanșeitatea ridicată, care împiedică pătrunderea curenților reci de aer în casă.

Barrier HST Geneo: izolare fonică și termică de înaltă clasă

Optimizează tranziția dintre exterior și interior cu ușa culisantă Barrier HST Geneo, concepută din materiale premium care sporesc performanța energetică și etanșeitatea în fața fenomenelor meteo agresive.

Ușile culisante cu ridicare HST Geneo sunt prevăzute cu armături cu bariere termice, ideale în prevenirea transferului de căldură dintr-o zonă în alta.

Profilele, ramele, armătura și feroneria de calitate contribuie la izolarea acustică a casei, blocând zgomotele de până la 42 dB.

Acest model este foarte potrivit pentru delimitarea living-ului de terase, balcoane sau grădini interioare. În plus, te poți bucura de un design modern, personalizabil datorită foliilor de decor care imită lemnul sau celor uni pe profile albe.

Barrier 100: izolare completă pentru locuințe de top

Printre cele mai eficiente uși și ferestre pentru suprafețe cu deschideri mari se numără și modelul de fereastră din PVC Barrier 100, destinat proiectelor prietenoase față de mediu. Această variantă de fereastră este ideală pentru casele care nu depind de sisteme de încălzire convenționale.

Unul dintre punctele forte ale deschiderii este performanța termică greu de egalat, pierderile de aer din locuință fiind minime. Cele 3 rânduri de garnituri coextrudate, profilele de top REHAU, feroneria ROTO LUX și pachetele de sticlă cu 3 foi contribuie la realizarea unui ansamblu perfect etanș.

Barrier 100 se remarcă și prin încadrarea în clasa 5 de protecție fonică, menținând la interior o atmosferă relaxantă și liniștită.

Rezistența ferestrei la uzură, dar și în fața intemperiilor poate fi sporită prin placarea cu aluminiu.

Înainte să alegi ferestrele și ușile din PVC pentru casa ta modulară, amintește-ți că fiecare proiect e unic și merită personalizat în funcție de preferințele și nevoile tale.

De aceea, noi îți suntem alături și te ajutăm prin realizarea deschiderilor în funcție de particularitățile fiecărui proiect.

Ia legătura cu experții Barrier și bucură-te de ferestre, uși și feronerie de înaltă calitate, atent executate. Ne găsești la un singur click distanță pe pagina de Contact sau prin apel telefonic la numărul 0742. 277. 437.

Pe curând!