Placarea cu aluminiu: cum și în ce condiții îți poți personaliza ferestrele și ușile cu geam termopan

Placarea cu aluminiu: cum și în ce condiții îți poți personaliza ferestrele și ușile cu geam termopan

Să ne bucurăm împreună de diversitatea preferințelor! Vrei să îți afișezi culorile și combinațiile favorite într-un mod inedit? Atunci alege personalizarea ferestrelor și ușilor cu geam termopan.

În articolul de astăzi îți explicăm tot ce trebuie să știi despre placarea cu aluminiu. Află cum și în ce condiții îți poți personaliza ferestrele și ușile cu geam termopan pentru o locuință care să vorbească despre gusturile tale.

Despre placarea cu aluminiu

Vrei să crești rezistența la șocuri mecanice a ușilor și ferestrelor tale? Ce ai zice, dacă, în același timp, ai putea să conferi și un aspect aparte locuinței tale? Placarea cu aluminiu pentru ferestre și uși termopan a câștigat mult teren în ultimii ani și este aici gata pentru tine.

Pe lângă estetica plăcută, placarea cu aluminiu la exterior înseamnă durabilitate. Adică, trecerea timpului nu își va mai lăsa amprenta peste ferestrele și ușile tale din termopan.

  • Astfel, prelungești semnificativ durata lor de viață.

Asta pentru că la Barrier, folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologii de ultimă generație.

În privința funcționalității poți sta liniștit. Performanța tehnică a profilelor din PVC rămâne la standardele superioare cu care te-am obișnuit.

  • În plus, ele sunt și mai bine protejate și rezistă mai bine în timp.

Dar, să nu uităm de un alt avantaj extrem de important al placării cu aluminiu.

  • Este vorba despre protecția împotriva intrărilor prin efracție.

Astfel, stai relaxat în orice moment, chiar și atunci când ești plecat în vacanță. Cât despre aspect, el se păstrează neschimbat, pentru ca tu să te bucuri în continuare de ramele impecabile ale ferestrelor și ușilor tale.

Dacă ți-am stârnit interesul, află că acest proces poate fi realizat pentru mai multe produse Barrier. Printre acestea se enumeră ferestrele Barrier 80 și Barrier 100. În cazul ușilor, placarea se face pentru ușile cu deschideri mari sau pentru ușile de garaj, atât rezidențiale cât și industriale.

Personalizează-ți ferestrele și ușile în stilul tău

Acum că știi la ce te ajută placarea cu aluminiu, ne-am gândit să îți lăsăm câteva idei de personalizare a ferestrelor și ușilor tale de termopan. Având în vedere faptul că sunt tot timpul la vedere și îți vor sta alături o bună perioadă de timp, merită să dedici o atenție sporită designului lor.

Până să discutăm despre cum poți personaliza ușile și ferestrele din termopan prin placare cu aluminiu, iată cele 2 metode alternative, sugerate de specialiștii Barrier, de a aduce un plus de culoare casei tale:

  1. Înfolierea ramelor;
  2. Vopsirea ramelor.

Ambele modalități te ajută să oferi o nouă înfățișare locuinței tale, una mai creativă și stilată. Orice ai alege, procesele sunt simple și rapide.

#1. Înfolierea.

Ea se realizează îmbrăcând ramele de PVC în folii speciale, de calitate superioară. Aceste folii sunt extrem de rezistente la uzură și durabile în timp. La Barrier ți-am pregătit o paletă cromatică vastă, pentru ca tu să găsești printre opțiuni și nuanțele tale favorite. Fie că preferi stejarul irlandez, mahonul sau griul bazalt, te ajutăm să îți pui ideile în practică.

#2. Vopsirea.

Profită de starea de bine pe care ți-o poate da culoarea potrivită la locul potrivit. Alege culori calme, pentru locurile de relaxare din casă și lasă spectacolul cromatic să îți creeze mediul propice pentru liniștea mult dorită. Noi am pregătit culori pentru personalizare ferestre și uși termopan pentru toate gusturile.

Cum îți poți personaliza ferestrele și ușile prin placarea cu aluminiu

Și pentru că fiecare dintre noi este diferit și are propriile preferințe, ai posibilitatea să îți alegi nuanța care îți este pe plac din paleta noastră de culori RAL. Adică tu te gândești la viitorul ferestrelor tale, iar Barrier îți asigură armonia cromatică de care ai nevoie, alături de serviciile noastre premium.

Dacă vrei să afli mai multe despre placarea cu aluminiu și cum îți poți personaliza locuința prin acest procedeu, te așteptăm în pagina de Contact.

Pe data viitoare!