Costurile porților de garaj sau cum îți planifici bugetul

Costurile porților de garaj sau cum îți planifici bugetul

Întotdeauna un plan de amenajare presupune o investiție pe termen lung, atent calculată și analizată. În cazul porților de garaj, lucrurile nu sunt deloc diferite, iar atenția la detalii te poate salva de cheltuieli suplimentare.

Dacă te întrebi care sunt cele mai avantajoase prețuri pentru porțile de garaj, atunci trebuie să iei în considerare și complexitatea proiectului tău.

Este normal ca spațiile de dimensiuni reduse, aflate în zone fără risc de inundații, să nu aibă nevoie de investiții majore. Dacă zona unde trăiești este liniștită, deloc expusă pericolelor, atunci e posibil să poți tăia de pe listă și cheltuielile destinate sistemelor de antiefracție. În această situație, prețurile pentru porțile de garaj sunt foarte accesibile.

În caz contrar, o paletă mai vastă de nevoi și inconveniente îți poate impune o listă de achiziții mai voluminoasă. Întotdeauna, costurile sunt direct proporționale cu nevoile și preferințele noastre.

Pentru a reuși să-ți planifici din timp bugetul, este foarte important să știi exact ce îți dorești, dar și cum să compari plusurile și minusurile fiecărui produs. Alegerea unor produse de înaltă calitate e cea mai bună opțiune pentru că nu vei mai cheltui în viitor bani pentru reparații neprevăute.

Iată cele mai performante porți de garaj la prețuri accesibile!

Barrier Scudo: eleganța care domină timpul

Indiferent că vrei să înlocuiești vechea ușă de garaj sau vrei să renovezi această deschidere, ușile secționale Barrier Scudo sunt o soluție care îmbină funcționalul și calitativul cu prețurile accesibile.

Barrier Scudo te surprinde prin promisiuni pe termen lung, lăudându-se cu un interval de 10 ani garanție. Acest model de porți de garaj sunt disponibile pentru goluri de acces de dimensiuni variate, fiind ușor de montat.

Ușile secționale Barrier Scudo demonstrează rezistență în timp, dar și un grad ridicat de izolare termică datorită panourilor duble din oțel protejat anticoroziv prin zincare. Un alt plus este termoizolația din spumă poliuretanică ignifugată rigidă, dar și profilul suplimentar din oțel care dă robustețe ușii.

Performanța energetică este secondată de etanșeitatea eficientă, astfel încât interiorul garajului tău nu va fi afectat de intemperii. În plus, ușile Barrier Scudo pot fi echipate cu un sistem de siguranță anticădere, prevăzut cu roți silențioase cu rulment.

Rezistența ușilor și calitățile termoizolante se îmbină perfect cu un aspect estetic capabil să satisfacă și cele mai înalte exigențe în materie de design. Porțile de garaj Barrier Scudo pot fi echipate cu ferestre decupate, confecționate din sticlă securizată sau geam acrilic.

Dincolo de luminozitatea dobândită, aceste accesorii conferă întregului ansamblu un aer cochet prin culoarea și textura care pot fi alese în ton cu ferestrele și ușile casei.

Barrier T. ROL: pentru spații sigure, ușor de accesat

Barrier T. ROL este o ușă de acces tip rulou, adecvată pentru deschiderile care nu dispun de spațiu în jurul golului de montaj. Acest model promite izolarea termică și acustică de excepție, cât și o închidere etanșă în fața capriciilor vremii.

Etanșeitatea este garantată și de periile de etanșare contra prafului dispuse pe ghidajul vertical de culisare.

La fel ca Barrier Scudo, Barrier T. ROL mizează și pe factorul estetic. Aceste uși de acces tip rulou sunt disponibile într-o variată paletă cromatică, fiind pregătite oricând să se asorteze cu ușile și ferestrele casei tale. Texturile se aliniază pe aceeași direcție estetică, fiind ideale pentru planurile tale de amenajare.

În funcție de preferințe, ușile de garaj Barrier T. ROL pot fi ușor echipate cu un sistem de acționare electrică din buton sau telecomandă.

Dincolo de performanța energetică, manevrabilitate și aspect atractiv, Barrier T. ROL îți oferă și o granție de 5 ani.

Barrier Igloo: performanță energetică de proporții

Dintre toate ușile de garaj rezidențiale, Barrier Igloo te încântă cu un grad de izolare termică peste medie, care variază între 50% și 100%. Elementele care contribuie la această izolare sunt și panourile duble din oțel protejat anticoroziv și termoizolația din spumă poliuretanică.

Închiderea etanșă este asigurată de feroneria pentru uși de exterior confecționată din materiale premium, rezistente la acțiunea razelor de soare, cât și a altor intemperii. Feroneria pentru uși de exterior îți oferă o paletă largă de opțiuni, de la sisteme de siguranță și etanșare până la sisteme cu bolț și cârlig.

Mereu disponibile în dimensiunile solicitate de clienți, Barrier Igloo dispune și de sisteme pe șine pentru ridicare ușii, astfel fiind ușor de manevrat în orice situație.

Ușile secționale Barrier Igloo pot fi cu ușurință montate în spații cu dimensiuni reduse în jurul golului de construcție și reprezintă o investiție care îți asigură o garanție de 5 ani.

Accesorii utile pentru porțile de garaj

Pentru optimizarea porților de garaj, merită să iei în calcul și montarea anumitor accesorii care se înscriu în cele mai înalte standarde tehnice. La Barrier, poți opta cu încredere pentru:

  • seturi de automatizare de tavan pentru uși secționale;
  • barieră pentru rezervarea locului de parcare;
  • lampă de semnalizare;
  • receptor radio codificat;
  • telecomandă radio codificată;
  • muchie sensibilă la atingere;
  • fotocelule infraroșu;
  • lanț pentru acționarea de urgență.

Echiparea porților de garaj cu accesoriile potrivite conferă întregului ansamblu un aspect modern, iar capacitatea de funcționare a ușii depășește orice așteptare.

După cum ai văzut, costurile exacte a ușilor și porților de garaj sunt dificil de stabilit pentru că trebuie să ții cont de multe aspecte, alegând întotdeauna varianta optimă pentru tine și casa ta.

De aceea, merită să soliciți ajutorul unui consultant Barrier care te va ghida cu profesionalism prin procesul delicat al alegerii celei mai potrivite uși de garaj pentru spațiul tău.

Consulanții noștri sunt doar la un click distanță, ușor de abordat prin intermediul paginii de Contact sau prin apel telefonic la numărul 0742 277 437 .

Alege inteligent și investește pe termen lung alături de Barrier!