Ce tâmplărie de aluminiu să alegi pentru casa ta: soluțiile Barrier

Ce tâmplărie de aluminiu să alegi pentru casa ta: soluțiile Barrier

Ușile și ferestrele oferă o notă de eleganță casei tale atunci când ele sunt în armonie cu aspectul general. Pentru că finisajele de calitate în materie de tâmplărie aduc un plus de estetică locuinței tale, dar și avantaje în ceea ce privește costurile pentru energie, tâmplăria de aluminiu este alegerea ideală pentru casa ta.

Fie că vorbim despre uși interioare sau exterioare, ferestre sau uși armonice, tâmplăria de aluminiu oferă un aspect modern locuinței și protecție împotriva oricărui fel de intemperii.

Mai mult decât atât, timpul de montare al ansamblului este redus, iar cerințele de întreținere sunt minime. Iar avantajele nu se opresc aici.

Așadar, hai să vedem de ce este recomandată tâmplăria de aluminiu pentru locuință și ce tip de uși și ferestre să alegi.

Avantajele tâmplăriei din aluminiu pentru locuință

Atunci când îți inviți prietenii acasă pentru prima dată, aspectul exterior al casei este primul lucru pe care îl observă. Practic, ei vor vedea îmbinările armonioase dintre finisajele casei și elementele de tâmplărie. 

Totuși, partea estetică nu este singurul beneficiu. Printre avantajele ușilor și ferestrelor de aluminiu putem enumera:

  1. siguranță datorită rezistenței la șocuri mecanice, uzură și tentative de efracție;
  2. etanșeitate din punct de vedere al condițiilor meteorologice;
  3. izolare termică și fonică;
  4. montare realizată cu ușurință și rapiditate;
  5. posibilitate de montaj pe suprafețe mari;
  6. adaptabilitate arhitecturală;
  7. rezistență pe termen lung;
  8. diversitate cromatică și estetică.

Așadar, tâmplăria din aluminiu este o alegere versatilă. Poți opta pentru ea atunci când ai nevoie de uși și ferestre pentru deschideri mari. Poți să te bucuri de priveliște, alegând uși armonice sau poți alege uși culisante când vrei să creezi două încăperi separate dintr-un open space.

Ferestre din aluminiu pentru locuință

Pentru că un intrus care încearcă să pătrundă în casă nu se lasă descurajat ușor, ai nevoie de siguranța unor ferestre rezistente la efracție. De aceea, tâmplăria din aluminiu este alegerea ideală. Adaptarea sistemelor de închidere la mecanisme multipunct garantează izolarea locuinței tale.

Deși aluminiul este un material ușor, ferestrele tale vor oferi barieră împotriva hoților, dar și a pierderilor de căldură. Și poți alege cu încredere orice dimensiune pentru ferestrele locuinței tale.

Chiar dacă alegi ferestre de dimensiuni reduse sau poate iei în considerare un perete de sticlă exterior, stai fără grijă știind că tehnologia specifică tâmplăriei asigură protecție completă.

Și nu uita că poți alege dintre culorile Barrier pe cea care completează perfect estetica și ambientul locuinței tale.

De ce să alegi uși de aluminiu pentru exterior

Tâmplăria din aluminiu este mai rezistentă decât cea PVC și din acest motiv se recomandă montarea ușilor de exterior din acest material. În plus, aluminiul are proprietăți anticorozive, așa că nu trebuie să te îngrijorezi atunci când vremea devine capricioasă.

Ușile de exterior vin cu posibilitatea alegerii culorii și a designului ideal pentru nevoile tale. Așadar, optezi pentru uși din aluminiu și completezi design-ul casei după bunul plac.

Iar când vine vorba de etanșeitate, ansamblul tehnologic excelează în asigurarea izolării termice și fonice, dar și a protecției împotriva scurgerilor de apă din cauza ploilor.

Mai mult decât atât, poți să alegi diferite sisteme de închidere a ușii de intrare din aluminiu astfel încât să ai siguranță sporită, atât pentru spații comerciale, industriale, spații de locuit sau case de vacanță.

Soluțiile Barrier pentru tâmplărie din aluminiu

Iar pentru că știm că pe primul loc stă calitatea ireproșabilă atunci când vorbim despre elemente de tâmplărie, echipa Barrier îți oferă soluții ideale pentru locuință.

Alege MB-45 și bucură-te de o tâmplărie de excepție care asigură protecție și eleganță pentru locuința ta, totul la un preț avantajos. 

MB-70 este alegerea potrivită pentru casă atunci când vrei să ai parte de izolare fonică și termică ideală. Garniturile de cauciuc ale ferestrelor și ușilor sunt caracterizate de un coeficient scăzut de transfer de căldură.

Profilul tricameral MB-86 garantează izolare și protecție împotriva șocurilor mecanice cauzate de posibile efracții.

MB 86 FOLD LINE reprezintă alegerea ideală pentru ușile armonice sau cele culisante, întrucât materialul nu se deformează și rezistă la uzură.

Sperăm că articolul nostru te-a ajutat să descoperi avantajele tâmplăriei din aluminiu pentru locuința ta și acum poți alege ușile și ferestrele de care ai nevoie. Pentru orice detalii suplimentare sau oferte, apelează cu încredere la consultanța Barrier, unde specialiștii îți stau la dispoziție.

Îți dorim mult succes pe toate planurile!