Cele mai folosite tipuri de uși de garaj industriale

Cele mai folosite tipuri de uși industriale pentru garaj

sfaturi de achiziție

Halele industriale sunt spații în care ușile profesionale sunt o necesitate. Aceste tipuri de uși faciliteză accesul utilajelor și al angajaților în diferite zone, într-o manieră cât mai sigură și eficientă.

Dacă este vorba despre un spațiu industrial tranzitat de foarte multe mașini, montarea unor uși de garaj industriale care să îndeplinească cele mai înalte standarde calitative este esențială. Ușile industriale profesionale securizează cu succes incinta în care actvitățile zilnice sunt desfășurate, dar oferă siguranță și angajaților care activează în domeniu.

De asemenea, ușile industriale sunt o investiție necesară într-un sector de activitate în care primirea și livrarea de marfă este pe ordinea de zi.

Indiferent de profilul spațiului tău industrial, experții Barrier au configurat variante de uși industriale rezistente și eficiente, disponibile la prețuri accesibile.

Iată criteriile de care trebuie să ții cont în alegerea celor mai funcționale uși industriale!

Lumina naturală crește productivitatea angajaților

Barrier Cristal reprezintă varianta de ușă industrială care oferă un grad ridicat de luminozitate și transparență pe toată durata zilei. Aceste coordonate sunt absolut necesare pentru buna funcționare a activității de lucru în orice tip de incintă.

Un studiu întreprins de Societatea Americană de Design Interior indică faptul că 68% dintre angajați se plâng de iluminatul necorespunzător. De exemplu, lumina difuză obosește rapid ochii și are un efect negativ asupra productivității. Soluția optimă rămâne lumina naturală care influențează pozitiv ceasul biologic, accentuează vizibilitatea și stimulează energia.

Datorită designului adoptat, Barrier Cristal corespunde 100% acestor cerințe. Acest tip de ușă de garaj poate fi prevăzută cu suprafețe vitrate realizate din panouri cu geam acrilic sau cu sticlă securizată.

Pentru utilizările obișnuite, se poate opta pentru sticlă securizată dintr-un singur strat, însă dacă se dorește sporirea confortului termic, se recomandă sticla securizată cu strat dublu.

Pe lângă beneficiile evidente aduse angajaților, ușile Barrier Cristal sunt o variantă inteligentă de economisire a energiei pentru iluminatul interior diurn.

Economisește și eficientizează spațiul tău industrial

Barrier Fortius sunt executate conform celor mai înalte standarde internaționale, fiind perfecte pentru planurile de design care au drept scop economisirea spațiului.

Pe lângă spațiul redus pe care îl ocupă în golul de construcție, Barrier Fortius se diferențiază față de ușile standard prin termoizolația excelentă și prin gradul ridicat de etanșeitate. Etanșeitatea performantă este realizată prin intermediul garniturilor flexibile, poziționate pe toate laturile de contact cu golul construcției.

Confortul termic de primă clasă este dat de panourile duble din oțel protejat anticoroziv prin zincare și de termoizolația din spumă poliuretanică ignifugată rigidă. În plus, profilul panourilor este proiectat cu gândul la siguranța angajaților pentru că asigură protecție împotriva prinderii degetelor.

Ușile de garaj secționale Barrier Fortius sunt ușor de manevrat datorită posibilității de echipare cu sisteme de automatizare și comandă pentru acționarea căilor de acces.

Și aceste uși pot satisface cu ușurință condiția iluminării adecvate a spațiului de lucru pentru că pot fi echipate cu ferestre decupate sau panouri vitrate din sticlă securizată sau geam acrilic.

Un alt avantaj oferit de acest model este modalitatea simplă de întreținere care necesită doar câteva verificări și reglaje periodice.

Flexibilitate ridicată și greutate redusă

Fiabilitatea și calitatea materialelor au transformat ușile Barrier Cobra în soluțiile ideale pentru spațiile de acces cu un grad mare de utilizare. Aceste uși pot servi ca zone principale de acces, dar și ca zone de tranziție între halele sau compartimentele unui spațiu industrial.

Mobilitatea și greutatea redusă a ușilor Barrier Cobra sunt conferite de designul sub formă de ecran. Practic, suprafața ușilor industriale Barrier Cobra valorifică mecanismul ecranului pentru că se ridică și se pliază cu ușurință deasupra golului de construcție. Aceste uși-ecran sunt confecționate din plastic armat cu țesături poliuretanice, material care favorizează greutatea redusă.

Barrier Cobra pot fi acționate prin telecomandă sau senzori, automatizări care sporesc manevrabilitatea ușilor.

Nici această alternativă nu neglijează productivitatea angajaților. De aceea, ușile Barrier Cobra pot fi prevăzute cu zone transparente care facilitează luminozitatea, dar și contactul vizual între angajați pentru o comunicare cât mai eficientă.

Foarte asemănătoare cu Barrier Cobra sunt și ușile de garaj Barrier Galaxy. În timp ce Barrier Cobra au dimensiunea maximă de 1000 x 1000 mm, Barrier Galaxy ating 5000 x 5000 mm.

După cum ai văzut, soluțiile Barrier pentru uși de garaj sunt variate, fiecare  răspunzând unor nevoi complexe ale angajaților, dar și angajatorilor.

Dacă deja te-ai decis care este ușa de garaj potrivită pentru spațiul tău industrial, solicită cu încredere serviciile unui distribuitor Barrier din zona ta.

Până data viitoare, succes în tot ce îți propui!