Uși și ferestre pentru case de vacanță: ce alegi

Uși și ferestre pentru case de vacanță: ce alegi

Locul în care alegi să-ți încarci bateriile trebuie să emane liniște și siguranță. O casă de vacanță, construită într-o zonă de suflet pentru tine poate fi un rezervor infinit de energie.

De aceea, înainte de a-ți duce familia și prietenii în „oaza de liniște” atent proiectată, e nevoie să acorzi atenție fiecărui detaliu care aduce rezistență casei tale de vacanță.

Cu siguranță, experiența îți spune că finisajele și deschiderile casei sunt elemente importante care influnțează gradul de funcționalitate al întregii construcții.

Înainte de a începe decorarea casei, gândește-te să alegi uși și ferestre care să protejeze interiorul locuinței și să o izoleze corespunzător.

Iată sugestiile noastre legate de uși și ferestre potrivite pentru case de vacanță!

Tâmplărie din aluminiu pentru uși și ferestre imbatabile

O alternativă spre care merită să te orientezi este placarea la exterior cu aluminiu a deschiderilor din casa ta. Rezultatul este satisfăcător atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Exersează-ți calitățile de designer cu ajutorul gamei de culori RAL, special concepută să aducă locuinței tale o atmosferă prietenoasă și un aspect cochet. Dincolo de nivelul estetic, placare cu aluminiu conferă deschiderilor rezistență și fiabilitate.

Durata în timp, dar și rezistența la uzură, șocuri mecanice și tentativele de furt sunt importante pentru o casă de vacanță, care o bună parte din an este nelocuită.

Placarea cu aluminiu la exterior este o bilă albă și la capitolul „termoizolare”. Pe lângă coeficientul termic al profilului ales, placarea cu aluminiu accentuează gradul de izolare termic și fonic.

Odată cu termoizolarea de excepție vine și etanșeitatea capabilă să-ți protejeze casa de vacanță de impactul oricăror fenomene meteo neplăcute.

După cum ai văzut, ușile și ferestrele rezistente sunt un bun start pentru amenajarea casei tale de vacanță. Sună bine să nu duci grija casei tale de vacanță chiar dacă te afli la distanță.

Deschiderile mari invită confortul în casa ta

Pentru un plus de relaxare, casei tale de vacanță nu trebuie să-i lipsească terasa sau grădina interioară. Tranziția dintre interiorul casei și un astfel de spațiu în care să te conectezi cu natura, trebuie realizată prin deschideri adecvate.

Ușile și ferestrele de mari dimensiuni, din suprafețe vitrate sunt alegerea perfectă pentru un design modern și practic. O deschidere aleasă inteligent îți poate oferi confort termic, acustic și vizual.

Dacă încă nu știi spre ce tip de ușă sau fereastră să te orientezi, îți recomandăm ca variantă ușa culisantă cu ridicare HST Geneo. Materialul Hightech RAU_FRIPO contribuie la izolarea termică eficientă, indiferent de perioada din an în care optezi pentru o vacanță.

Garniturile cu colțuri vulcanizate favorizează închiderea etanșă și îți protejează interiorul de averse și vânturi puternice.

Dacă ai un vecin care taie iarba exact când vrei să-ți începi vacanța, Barrier HST Geneo îți readuce liniștea, anulând cu succes orice bruiaj de până la 42 dB.

Feroneria ferestrelor e piesa secretă de rezistență

Indiferent de modelul de uși și ferestre ales, nu uita să acorzi atenție maximă elementelor de feronerie. De ce este atât de importantă feroneria? Pentru că susține manevrabilitatea deschiderii și contribuie la închiderea etanță, esențială pentru un confort termic de nota 10.

Feroneria pentru uși și ferestre de la Barrier este confecționată din materiale de înaltă calitate. De exemplu, mânerele pentru ferestre sunt realizate din aluminiu și au un grad sporit de rezistență la intemperii și șocuri mecanice.

Mânerul Metz, potrivit atât pentru un design clasic, cât și unul minimalist, este ușor de remarcat datorită rezistenței și a gamei de culori pe care este disponibil: Bronze, Alb, Maro, Negru, Mat, Silver Aluminiu etc.

Nivelul estetic face întotdeauna diferența și atrage privirile. Pentru a te bucura liniștit de aspectul plăcut al casei tale de vacanță, apelează la feroneria Barrier rezistentă la efracție, mereu pregătită să respingă accidentele răuvoitoare.

Nimic nu e mai plăcut să șii că „oaza ta de liniște” e mereu în siguranță, așteptându-te intactă și bine consolidată ca o fortăreață.

Dacă și tu crezi că e timpul să faci schimbări la casa ta de vacanță, atunci ia legătura cu un consultant Barrier și hai să stabilim o întâlnire.

Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să-ți împărtășim toată experiența noastră. Click pe pagina noastră de Contact și îți suntem alături!

Să ai vacanță în siguranță!