Barrier Scudo și Barrier Igloo: ce tip de uși de garaj rezidențiale să alegi

Barrier Scudo și Barrier Igloo: ce tip de uși de garaj rezidențiale să alegi

Garajul tău este un punct al casei care pare mai puțin important față de restul clădirii. Dar a sosit momentul să îl pui și pe el în centrul atenției. Cum? Cu uși rezidențiale care să atragă orice privire și care oferă protecția dorită.

În articolul de astăzi ți-am pregătit o comparație între ușile Barrier Scudo și Barrier Igloo pentru a înțelege mai clar care este diferența dintre cele două. Vezi avantajele fiecăreia și alege-o pe cea potrivită pentru locuința ta.

Prin ce se remarcă ușile de garaj Barrier Scudo

Dacă vrei o ușă rezidențială pentru garaj cu un design deosebit, atunci modelul Barrier Scudo este alegerea potrivită pentru tine. Desigur că dincolo de estetica ce încântă orice privitor, funcționalitatea ei este avantajul principal.

O găsești în mai multe variante de texturi și culori, pentru ca tu să alegi combinația ideală care să se potrivească perfect cu peisajul casei tale. Astfel, creezi complementaritate între materialele folosite la construcție, designul casei și ușile garajului.

În plus, dacă dorești să îi sporești caracteristicile decorative, încearcă să îi adaugi suprafețe vitrate. Poți opta pentru orice formă dorești. Esențial este că vei avea un punct prin care lumina naturală va pătrunde în garajul tău.

 • Cel mai important la această ușă este termoizolația din spumă poliuretanică ignifugă, ce asigură un confort termic sporit.

În privința sistemului de deschidere și închidere nu ai de ce să-ți faci griji. Este foarte ușor de folosit, datorită sistemului mecanic cu role silențioase. În plus, siguranța ta și a familiei tale este pusă pe primul loc cu profilele speciale anticădere.

Avantajele ușii de garaj Barrier Scudo

Pentru ca totul să fie mai simplu, atunci când iei decizia cu privire la ușile de garaj rezidențiale, ți-am pregătit o listă cu principalele avantaje ale ușilor Barrier Scudo:

 • sunt dotate cu termoizolație din spumă poliuretanică ignifugă rigidă;
 • au profile create împotriva prinderii degetelor;
 • se manevrează ușor cu ajutorul sistemelor mecanice de rulare;
 • sunt prevăzute cu sistem de siguranță anticădere;
 • le poți acționa direct din telecomandă;
 • pot fi placate cu aluminiu pentru siguranță sporită antiefracție;
 • poți alege cromatica preferată din paleta de culori Barrier.

Uși de garaj Barrier Igloo

Golul pentru ușile tale de garaj este prea mic și îți faci griji că nu vei găsi un model potrivit?

O altă variantă pe care o ai la îndemână pentru uși rezidențiale pentru garaj este modelul Igloo. Ele sunt uși secționale, care asigură un nivel ridicat de confort termic datorită panourilor duble din oțel. Spuma poliuretanică din interior contribuie și ea la păstrarea căldurii în interiorul garajului.

Sistemul de închidere și deschidere este pe șine, deci este sigur și ușor de utilizat de către întreaga familie. Iar dacă îți dorești să fii la zi cu tehnologia și în ceea ce privește locuința ta, poți oricând să automatizezi modelul Igloo. Ba chiar poți realiza conectarea ușilor de garaj la un sistem smart home.

Avantaje uși de garaj Barrier Igloo

Ești tentat să montezi uși barrier Igloo și îți mai trebuie doar un impuls? Iată care sunt beneficiile pe care ți le aduc aceste uși pentru garaj:

 • panourile sunt confecționate din oțel zincat, ceea ce le protejează împotriva coroziunii;
 • sunt prevăzute cu un panou suplimentar de oțel, care sporește confortul termic;
 • se manevrează prin sistem de șine;
 • grad ridicat de etanșeitate, care blochează vântul puternic sau rafalele de ploaie să pătrundă în garajul tău;
 • termoizolația și etanșeitatea contribuie la evitarea apariției pierderilor de căldură.

Ce să alegi dintre uși de garaj Barrier Scudo și Barrier Igloo

După cum ai aflat din articolul de astăzi, ambele variante de uși pentru garaj rezidențiale au avantaje care contribuie semnificativ la confortul locuinței tale. Ambele pot fi automatizate și integrate într-un sistem smart home.

Dar cel mai important este că ambele oferă protecție și siguranță pentru garajul tău. Materialele folosite sunt de înaltă calitate, ceea ce face din produsele Barrier să fie unele de top din industria de uși și ferestre.

Te așteptăm în pagina de contact pentru a începe proiectul pentru locuința ta. Mult spor în toate activitățile pe care ți le propui!