Proiecte pentru case din lemn: montajul ferestrelor și ușilor din tâmplărie PVC

Proiecte pentru case din lemn: montajul ferestrelor și ușilor din tâmplărie PVC

Casele din lemn sunt locuințe trainice, mereu fruntașe la capitolul izolare termică și design unic. În plus, tratamentele potrivite de tratare a lemnului, le sporesc rezistența în fața unor factori naturali, ca soarele, apa sau focul.

Dacă deja ai un proiect de construire a unei case din lemn, nu putem decât să te felicităm pentru gust și să-ți dorim mult succes. Pentru a finaliza cu brio proiectul tău, ți-am pregătit și câteva sugestii de ferestre și uși din PVC pentru case din lemn.

Descoperă împreună cu noi cum poți crește performanțele energetice ale casei tale și cum îi poți dărui un design impecabil.

# Ferestre termoizolante din tâmplărie PVC practice și rezistente

Ferestrele alese responsabil contribuie la creșterea gradului de termoizolație și protejarea interiorului de vânturi puternice, averse sau curenți reci de aer.

Iată propunerile noastre!

Barrier 80+: fereastra din PVC atentă la nevoile tale

Pare surprinzător, dar să știi că Barrier 80+ a fost concepută, luând în calcul fiecare nevoie și dorință a familiei tale. Mizăm pe confort termic, motiv pentru care coeficientul termic este unul peste medie, iar etanșeitatea ferestrei este crescută.

Pe lângă controlul temperaturii, indiferent de anotimp, punem accent și pe liniștea de care ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile sau pentru a te dedica proiectelor tale personale. De aceea, izolarea acustică este un alt avantaj cu care Barrier 80+ vine la pachet.

Securitatea este un punct forte pe care orice fereastră trebuie să-l dețină. Fereastra din tâmplărie PVC Barrier 80+ oferă o protecție contra spargerilor de 10 ori mai bună decât o fereastră standard.

Nici design-ul nu este neglijat. Opțiunea placării cu aluminiu sporește rezistența ferestrei, dar contribuie și la un design modern, personalizabil. Alege rame colorate în nuanța preferată și bucură-te de un plus de originalitate.

Barrier 100: fereastră din tâmplărie PVC pentru case pasive

Dacă proiectul tău de casă nouă implică și o grijă sporită față de mediu, atunci avem soluția perfectă pentru tine. Profilul Barrier 100 este dedicat caselor pasive, remarcându-se printr-un coeficient termic ridicat, închiderea etanșă și încadrarea în clasa 5 de protecție fonică.

Barrier 100 împiedică pierderile de aer și transferul de căldură spre exterior. Profilele de top REHAU, feroneria de calitate ROTO LUX și pachetele de sticlă cu 3 foi sporesc performanțele energetice, cât și rezistența în fața tentativelor de efracție.

#Uși din tâmplărie PVC pentru case din lemn bine executate

Zonele de tranziție dintr-o casă sunt foarte importante, motiv pentru care propunem ferestre și uși pentru deschideri mari, potrivite pentru case din lemn, cu un design modern.

Pentru un proiect complex, iată ce uși din tâmplărie PVC poți folosi pentru locuința ta, cât și pentru terasă!

Barrier Smart Slide: ușa din tâmplărie PVC ideală pentru orice spațiu

Ușa culisantă Barrier Smart Slide răspunde tuturor așteptărilor, adaptându-se oricărui spațiu, printr-o montare ușoară.

Aproape 90% din suprafața acesteia este reprezentată de geam termoizolant, care aduce numeroase beneficii în materie de confort: coeficient termic ridicat, atmosferă plăcută și liniștită în casă, reglarea temperaturii, luminozitate crescută.

Mecanismul de funcționare mizează pe închiderea lină în cadru și pe îmbinarea perfectă dintre garniturile cercevelei, prin rotirea mânerului. Acest mecanism contribuie la performanța energetică și transformă întregul ansamblu într-unul foarte simplu de manevrat.

Potrivită pentru a realiza tranziția dintr-o cameră în alta sau dintre interior și exterior, Barrier Smart Slide poate fi echipată cu sisteme de închidere inteligente, eficiente în caz de efracții.

Ușa Barrier Harmonique, o alegere funcțională  pentru terase

Ușile armonice de la Barrier pentru deschideri mari sunt o alegerea practică pentru realizarea tranziției spre terase, balcoane sau grădini interioare.

Sistemul de deschidere tip acordeon, format din foi armonice mobile pliant-culisante permite manevrarea ușoară a ansamblului, dar și economisirea spațiului. Ușile armonice pot fi dotate cu sisteme de blocare și cu geamuri termoizolante rezistente la lovituri și tentative de efracție.

Pe lângă securizarea spațiului tău personal, Barrier Harmonique îți oferă termoizolare de excepție, confort acustic și vizual, dar și un design modern, care se adresează unei palete largi de preferințe estetice.

Indiferent de design-ul zonei tale de acces, orientează-te spre un geam termopan termoizolant, cu atenuare fonică de 33% și transmisie luminoasă cuprinsă între 58 – 73%.

Citește și articolul nostru despre amenajarea spațiilor cu deschideri mari!

Sperăm că propunerile noastre despre alegerea ferestrelor și ușilor din PVC pentru case din lemn îți sunt utile și te vor ajuta să găsești cele mai bune alternative pentru proiectul tău de construcție.

Mult succes în tot ce îți propui!