Modele de geamuri termopan pentru living

Modele de geamuri termopan pentru living

Elementele de compartimentare determină atât structura funcțională, cât și aspectul general al casei. Iar atunci când vorbim despre ferestre, acestea trebuie să fie poziționate în casă în mod cât mai eficient. De aceea, alegerea modelului de geamuri de termopan este foarte importantă pentru fiecare încăpere a casei.

Pentru că aspectul exterior al locuinței nu se rezumă doar la tencuială sau țiglele acoperișului, ci și la îmbinarea armonioasă a pozițiilor ferestrelor și ușilor pe suprafața casei. Așadar, poziționarea uniformă a acestor elemente crează impresia unei locuințe moderne și primitoare.

Iar adesea, una dintre cele mai mari provocări în materie de ferestre este alegerea modelului de geam de termopan pentru living întrucât este una dintre cele mai spațioase încăperi ale casei. Așadar, ferestrele din PVC pentru living trebuie alese după mai multe criterii astfel încât tu să te poți bucura de toate avantajele unei ferestre moderne.

Ce model de geam termopan se poate monta în living?

Nu este o rețetă secretă pentru alegerea potrivită a modelelor de geamuri de termopan pentru living. Pentru că tu ești cel care se va bucura zi de zi de lumina naturală și peisaje de excepție datorită ferestrelor, alegerea lor trebuie să fie în acord cu nevoile și preferințele tale. 

Totuși, există câteva aspecte de care îți recomandăm sa ții cont:

 1. Alege dimensiunea geamurilor și în funcție de spațiul de care dispui;
 2. Ține cont de amplasarea casei și priveliștea din spatele geamului;
 3. Dacă ai balcon în apropierea livingului, alege elemente care facilitează trecerea;
 4. Ia în considerare amplasarea mobilei în casă și spațiul de pe perete disponibil pentru montarea geamului;
 5. Asigură-te că pe exterior, amplasarea și mărimea geamului nu interferează cu ambianța casei.

Iar când vine vorba de alegerea sticlei pentru geamurile de termopan pentru living, poți alege din gama de soluții Barrier.

Pentru confortul casei tale, poți opta pentru fereastra Barrier Arx A++ disponibilă într-o gamă variată de culori din care poți alege nuanța potrivită pentru design-ul casei. De asemenea, te bucuri de un design funcțional și ușor adaptabil, precum și de izolare de excepție.

Ferestrele Barrier 70 asigură protecție ridicată împotriva loviturilor, însă vin cu un design modern și distinctiv. Și datorită sticlei de înaltă calitate și a feroneriei performante, economisești bani la factura de energie datorită izolației termice.

Performanța de top a ferestrei Barrier 80+ se regăsește în izolarea termică și acustică imbatabilă, dar și prin aspectul premium. Barrier 80+ este soluția inteligentă pentru siguranță și confort în locuința ta.

Potrivite și pentru case pasive, ferestrele Barrier 100 garantează siguranță și performanță inegalabile în asigurarea etanșeității. Profilul ferestrei și feroneria de înaltă calitate fac din Barrier 100 alegerea ideală pentru livingul casei tale.

Geamuri de termopan pentru living cu deschideri mari

Dacă locuința ta se află într-o zonă cu peisaje superbe, indiferent de anotimp, probabil că te gândești să montezi ferestre pentru living cu deschideri mari. Și deși ai putea monta ferestre din PVC de dimensiuni foarte mari astfel încât să creezi impresia unui perete de sticlă, poți apela și la alte alternative precum:

Mai ales dacă ai balcon sau terasă în prelungirea livingului. Iar avantajele sunt redate de izolare fonică și termică ridicată, precum și rezistența la efracție. În plus, aspectul modern al acestor modele de uși oferă un design unic livingului.

Iar dacă spațiul util este foarte mare, îl poți compartimenta în două încăperi cu uși culisante pentru open space.

Cum știi că ai făcut alegerea corectă a geamurilor de termopan pentru living?

În primul rând, ferestrele din PVC pentru living trebuie să întâlnească toate preferințele și nevoile tale, astfel încât tu să fii mulțumit de alegere. Și pentru a fi sigur că ai făcut alegerea potrivită a geamurilor de termopan pentru living, te poți raporta la recomandările făcute mai sus în articol.

Așadar, dacă poți bifa următoarele aspecte, ai realizat un proiect cu adevărat armonios:

 • Ai o priveliște de excepție datorită spațiului vitrat;
 • Ai parte de multă lumină naturală;
 • Modelul de geam de termopan este în ton cu estetica locuinței;
 • Etanșeitatea asigură izolație fonică și termică;
 • Feroneria asigură protecție împotriva efracțiilor;
 • La exterior, locuința are aspect uniform și modern.

Iar pentru oferte, ajutor la montare și detalii despre ferestrele din PVC pentru living, nu ezita să contactezi consultanța Barrier.

Soluțiile Barrier pentru tâmplărie din aluminiu

Iar pentru că știm că pe primul loc stă calitatea ireproșabilă atunci când vorbim despre elemente de tâmplărie, echipa Barrier îți oferă soluții ideale pentru locuință.

Alege MB-45 și bucură-te de o tâmplărie de excepție care asigură protecție și eleganță pentru locuința ta, totul la un preț avantajos. 

MB-70 este alegerea potrivită pentru casă atunci când vrei să ai parte de izolare fonică și termică ideală. Garniturile de cauciuc ale ferestrelor și ușilor sunt caracterizate de un coeficient scăzut de transfer de căldură.

Profilul tricameral MB-86 garantează izolare și protecție împotriva șocurilor mecanice cauzate de posibile efracții.

MB 86 FOLD LINE reprezintă alegerea ideală pentru ușile armonice sau cele culisante, întrucât materialul nu se deformează și rezistă la uzură.

Sperăm că articolul nostru te-a ajutat să descoperi avantajele tâmplăriei din aluminiu pentru locuința ta și acum poți alege ușile și ferestrele de care ai nevoie. Pentru orice detalii suplimentare sau oferte, apelează cu încredere la consultanța Barrier, unde specialiștii îți stau la dispoziție.

Îți dorim mult succes pe toate planurile!