Cum să alegi cele mai practice porți de garaj pentru casa ta

Alegerea porților de garaj

top 3 idei de proiecte pentru casa ta

Întotdeauna casa de vis face echipă bună cu o mașină modernă, gata pregătită să te ducă zilnic la locul de muncă sau în vacanțele planificate cu dedicare și atenție.

Din moment ce mașina reprezintă o componentă importantă a vieții de familie, fiind esențială în aglomerările urbane, merită să elaborezi un proiect de garaj care să-i asigure protecția și confortul.

Indiferent că îți imaginezi un garaj cu acces din casă sau un garaj prevăzut cu acoperiș, tip pergolă, experții Barrier te întâmpină cu soluții inspirate pentru casa ta. Ușile rezidențiale de garaj răspund unor nevoi diverse și se remarcă prin calitatea premium a materialelor și a execuției.

Iată cum poți valorifica la maximum porțile de garaj configurate în centrul de producție Barrier!

Proiectul #1: Barrier Igloo cu un coeficient termic de 100%

Dacă îți dorești un garaj bine izolat termic, dar și fonic, ușa secțională de garaj Barrier Igloo este cea mai potrivită alternativă pentru nevoile tale.

Spre deosebire de ușile de garaj standard, Barrier Igloo se remarcă prin termoizolația din spumă poliuretanică rigidă care variază ca procentaj între 50% și 100%. De aceea, aceste uși secționale au un randament foarte ridicat, permițându-ți să meșterești prin garaj chiar și pe timp de iarnă.

Coeficientul termic ridicat se datorează panourilor duble din oțel anticoroziv prin zincare, dar și profilului suplimentar din oțel pentru rigidizare. Profilul panourilor nu asigură doar protecția mașinii împotriva intemperiilor, ci și protecția ta datorită sistemului împotriva prinderii degetelor.

Ușile de garaj rezidențiale Barrier Igloo se remarcă și prin închiderea etanșă, asigurată de garniturile de etanșare de înaltă calitate. Indiferent de predicțiile meteorologice, aceste porți de garaj înfruntă cu succes vânturile puternice și precipitațiile abundente.

În plus, ușile Barrier Igloo au avantajul montării simple și rapide, fiind disponibile în mai multe dimensiuni, în funcție de spațiul zonei de acces de care dispui.

Proiectul #2: Barrier Scudo oferă un design unitar pentru întreaga locuință

Un alt proiect inspirat pentru casa ta valorifică ușile de garaj rezidențiale Barrier Scudo, uși secționale care îmbină perfect funcționalul cu aspectul estetic.

Designul ușilor Barrier Scudo se află în concordanță cu designul ușilor, ferestrelor și rulourilor Barrier. Mizând pe aceeași culoare și textură, toate aceste componente se armonizează într-un tot unitar modern, creând zone de acces ideale pentru toate preferințele estetice.

În plus, designul deja existent poate fi îmbunătățit prin echiparea cu accesorii ca ferestrele decupate în formă dreptunghiulară sau rotundă. Aceste suprafețe vitrate cu sticlă securizată sau geam acrilic conferă întregului ansamblu o notă minimalistă și favorizează pătrunderea luminii naturale în spațiul destinat garajului.

Incluse în categoria de performanță și calitate premium, ușile secționale Barrier Scudo sunt dotate cu un sistem mecanic de rulare și echilibru care sporește manevrabilitatea. Acestă variantă de porți de garaj poate fi acționată automat din telecomandă.

Pe lângă designul elaborat cu atenție, Barrier Scudo ne surprinde și prin izolarea termică de excepție, cât și prin gradul ridicat de etanșeitate. Datorită materialelor de calitate, radiațiile solare nu au putere să altereze elasticitatea ușilor rezidențiale Barrier Scudo.

Proiectul #3: Barrier YK pentru un raport calitate – preț de nerefuzat

Barrier YK reprezintă un proiect atractiv prin avantajele tehnice pe care le înglobează, dar și prin costurile reduse. Această variantă îți aduce un beneficiu termic semnificativ datorită panourilor duble din oțel anticoroziv prin zincare. De asemenea, închiderea etanșă favorizează menținerea temperaturii potrivite în interiorul garajului și protejează spațiul de intemperii.

Barrier YK pot fi ușor montate în spații de dimensiuni reduse și se remarcă prin manevrabilitatea ridicată. La gradul ridicat de manevrabilitate contribuie și sistemul mecanic de echilibrare fiabil, prevăzut cu arcuri de tracțiune garantate pentru 16. 000 de cicluri.

Designul ușilor secționale Barrier YK este unul modern, ușor de îmbunătățit prin dotarea cu ferestre în formă dreptunghiulară sau rotundă prin care lumina naturală își face simțită prezența în interiorul garajului.

Funcționalitatea ușii poate fi perfecționată prin echiparea cu încuietori care favorizează deblocarea din exterior sau cu sisteme de deblocare în caz de urgență.

Indiferent de proiectul potrivit pentru casa ta, e important să știi că fiecare tip de ușă secțională Barrier poate fi dotată cu următoarele facilități tehnice:

  • sisteme antiefracție;
  • acționări și automatizări de porți;
  • bariere de limitare și control al accesului;
  • feronerie pentru uși de garaj rezistentă și sigură;
  • ușă în miniatură, specială pentru accesul câinilor sau pisicilor.

Dacă îți dorești să implementezi unul dintre proiectele sugerate de experții Barrier, nu ezita să ne soliciți cât mai multe sfaturi legate de serviciile de tâmplărie PVC pe care ți le punem la dispoziție.

Porțile de garaj funcționale și rezistente sunt doar la un click distanță de tine.