Tipuri de clădiri unde se recomandă rulouri pentru ferestre

Tipuri de clădiri unde se recomandă rulouri pentru ferestre

Confortul locuinței tale este un aspect pe care nu îl neglijezi. Atunci când te întorci acasă de la muncă sau dintr-o călătorie lungă vrei să te bucuri de câteva momente de relaxare. Dar confortul casei tale nu se referă doar la modul în care mobilierul se potrivește perfect în încăperi. El este compus și din materiale rezistente și de înaltă calitate, din finisaje atent realizate și elemente de compartimentare care facilitează accesul.

Te bucuri de confort în locuința ta atunci când știi că totul funcționează în mod corect. De exemplu, atunci când vrei să aeristești încăperile, o faci cu ușurință știind că ferestrele tale au sisteme de înaltă calitate.

Iar când vrei să te odihnești, sigur ai nevoie de câteva ore de liniște. Indiferent că este încă lumină afară, tu poți să ai parte de relaxarea mult dorită. Sau poate că vrei să te ferești de căldura dogoritoare din zilele de vară. Te întrebi cum? Ei bine, montarea rulourilor exterioare pentru ferestre îți vine în ajutor.

Dacă nu te-ai convins încă de necesitatea rulourilor exterioare pentru ferestre, noi îți aducem câteva motive pentru care să iei în calcul această investiție.

De ce să montezi rulouri pentru ferestre

Atunci când alegi să investești în diferite proiecte pentru casa ta, sigur te documentezi intens și iei în considerare toate aspectele importante. De la preț la funcționalitate, de la rezistență la estetică, toate acestea trebuie să se regăsească în produsele și serviciile pe care le alegi.

Noi ți-am pregătit o listă de avantaje care definesc rulourile exterioare pentru ferestre.

 1.     Rezistență ridicată. Materialele de înaltă calitate asigură longevitatea produsului.
 2.     Confort termic. Etanșeitatea rulourilor menține temperatura constantă în casă, fără pierderi de căldură.
 3.     Izolare acustică. Te bucuri de liniște în permanență și îți protejezi vecinii atunci când alegi să petreci.
 4.     Intimitate. Rulourile țin la depărtare privirile indiscrete.
 5.     Protecție împotriva efracțiilor. Rulourile protejează ferestrele prin lamelele dure.
 6.     Design modern și minimalist. Stilul casei tale nu va fi afectat de montarea rulourilor datorită aspectului modern.
 7.     Montare ușoară. Rulourile se montează cu ușurință în orice moment.
 8.     Protecție împotriva razelor UV. Ești ferit de căldura de afară, dar și de radiații nocive.
 9.     Potrivite pentru orice tip de tâmplărie. Rulourile se pot monta peste orice tip de fereastră.
 10. Protejează tâmplăria. Montarea rulourilor exterioare asigură protecția ferestrelor împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

Rulourile Barrier pentru ferestre îți garantează funcționalitate optimă, un plus de confort și siguranță, dar și materiale de cea mai înaltă calitate.

Unde poți monta rulouri pentru ferestre

Nu există o regulă sau o excepție care să definească montarea rulourilor pentru ferestre. Ele pot fi aplicate pe orice tip de clădire:

 • case;
 • blocuri;
 • clădiri de birouri;
 • construcții industriale.

De asemenea, ele se pot monta în orice moment. Dacă rulourile nu au fost puse odată cu ferestrele, ele se pot aplica și ulterior, întrucât există rulouri care se potrivesc oricărui tip de tâmplărie. Așadar, nu vei fi nevoit să înlocuiești ferestrele dacă inițial nu te-ai gândit la montarea rulourilor exterioare.

În consecință, rulourile îndeplinesc aceleași funcții și oferă aceleași avantaje, indiferent unde sunt ele aplicate.

Cum poți să întreții rulourile exterioare pentru ferestre

Și pentru că funcționalitatea depinde și de modul de conservare, este important să ai în vedere câteva metode de curățare a rulourilor exterioare. Datorită structurii, rulourile sunt imposibil de curățat cât timp sunt aplicate casei tale. Așadar, este nevoie să le dai jos și să le așezi în cadă pentru a le curăța corespunzător cu dușul.

Totuși, dacă ai îndoieli că vei putea să montezi la loc rulourile, poți realiza curățarea cu un pulverizator care să conțină apă caldă și un detergent uzual. Evită soluțiile agresive sau corozive pentru că acestea atacă materialul și vopseaua rulourilor. Poți folosi o lavetă din material moale pentru a îndepărta murdăria.

De asemenea, și elementele de feronerie necesită atenție. Dacă nu sunt curățate sau unse corespunzător, ele pot rugini și astfel, rulourile nu ar mai funcționa corect.

Sperăm că sfaturile nostre te-au ajutat în alegerea rulourilor pentru locuința ta. Și pentru că știm cât de importantă este calitatea pentru tine, te invităm să te uiți peste catalogul cu produse Barrier.

Îți dorim spor în tot ceea ce faci și rezultate de excepție!