Sfaturi practice pentru alegerea ușii termopan pentru baie

Amenajări interioare:

Alegerea ușii de termopan pentru baie

Noile tendințe de design interior mizează pe întrepătrunderea dintre funcțional și estetic. De aceea, nu trebuie să uiți nici pentru o secundă că baia trebuie văzută ca un spațiu reconfortant, destinat relaxării și întâlnirii cu sinele după o zi intensă de sarcini cotidiene.

Pentru ca relaxarea să fie completă este necesar să-ți arunci în joc toate atuurile ce țin de partea estetică. Nuanțele pastelate ale gresiei și faianței sau modele corpurilor de iluminat alese nu sunt suficiente dacă spațiul proiectat nu îți conferă și un sentiment de securitate și intimitate.

Când vine vorba despre intimitate, nu trece cu vederea tipul de deschidere care îți poate consolida acest sentiment.

Mereu atenți la nevoile tale, experții Barrier ți-au pregătit câteva criterii de selecție pentru alegerea ușilor de termopan pentru baie.

Iată câteva sugestii după care merită să te ghidezi!

Intimitatea și bucuria unui spațiu bine izolat termic

Dintotdeauna, confortul și familiaritatea sunt nedespărțite, stimulându-se una pe cealaltă. Pentru conceperea sălii de baie ca un spațiu intim, un element-cheie este confortul termic. Vestea bună este că ușile de termopan pentru baie de la Barrier sunt ansambluri formate din componente de calitate, al căror scop este performanța termică.

De asemenea, ușile de termopan de interior sunt prevăzute cu praguri din aluminiu cu distanțier termic, capabile să reducă diferențele de nivel, dar și să stopeze transferul de căldură dintr-un spațiu într-altul.

Posibilitatea placării ușilor de termopan cu aluminiu îți aduce un dublu avantaj: sporirea confortului termic și consolidarea rezistenței întregului ansamblu. Rigidizarea cu oțel de 2, 5 mm grosime ține cu siguranță ușa aleasă la distanță de traumele produse de posibile accidente casnice.

Imaginează-ți cât este de plăcut ca după o seară friguroasă de iarnă, în care gerul ți-a pătruns până la oase, să te poți relaxa într-un spațiu bine încălzit, capabil să mențină căldura pentru timp îndelungat.

Eleganță și manevrabilitate într-o singură ușă de termopan

Confecționate din materiale premium, ușile de termopan pentru baie de la Barrier se disting și prin flexibilitate, fiind ușor de adaptat unor spații cu diverse dimensiuni. Dacă sala de baie de care dispui nu este foarte vastă, atunci poți alege cu încredere sistemele glisante din aluminiu.

Aceste sisteme îți garantează glisarea ușii pe căile de rulare cu ajutorul unor role profesionist montate. În acest caz, foile de ușă pot fi echipate cu geam termoizolant, ideal pentru obstrucționarea transferului de căldură spre alte zone ale casei.

Nu doar gradul de manevrabilitate a ușilor de termopan de interior contează, ci și designul modern care transmite exuberanță și siguranță. Pentru uși de termopan mereu pe gusturile tale, experții Barrier îți pun la dispoziție gama de culori RAL din care poți alege nuanța care te reprezintă cel mai bine.

O atmosferă plăcută filtrată prin sticla termoizolantă pentru uși de baie

Ultima noastră sugestie acoperă atât partea de design, cât și aspectul practic. Cele mai recente tendințe de design interior valorifică eleganța transmisă de suprafețele vitrate drept părți componente ale zonei de acces.

Sticla termoizolantă pentru uși de baie creează un ambient plăcut, dar contribuie și la performanța energetică a zonei de acces proiectate. Pachetele de sticlă cu 3 foi și baghetele tip distanțier termic sunt incluse în componența sticlei termoizolante cu un singur scop: pentru ca tu să nu fii dezamăgit nici măcar o secundă și să te bucuri de temperaturi potrivite. De asemenea, insertul de gaz inert dintre foile de geam accentuează termoizolarea.

Sticla termoizolantă Barrier se laudă și cu un procent de până la 33% atunci când vine vorba despre atenuarea fonică. Altfel spus, poți savura liniștea într-unul dintre cele mai intime spații din casa ta.

Sperăm că articolul nostru te va ajuta în alegerea ușilor de termopan pentru baie și îți va da încredere să te ghidezi după propriile preferințe și nevoi.

Pentru mai multe informații despre alegerea și montarea ușilor de termopan potrivite pentru baia ta, nu ezita să iei legătura cu un consultant Barrier, accesând pagina noastră de Contact.

Până data viitoare, numai succes în tot ce îți propui!