Ce tip de ferestre se pretează pentru casele modulare A frame

Ce tip de ferestre se pretează pentru casele modulare A frame

Casele modulare A frame, inspirate de stilul scandinav, sunt construite pentru a obține echilibrul ideal între spații confortabile, călduroase, simple și elegante. Au un design și o arhitectură minimalistă în care abundă lumina naturală. De aceea, ferestrele de dimensiuni mari sunt o alegere populară în rândul proprietarilor și al dezvoltatorilor de astfel de case.

Alegerea tipului potrivit de ferestre pentru casele modulare tip A frame nu înseamnă doar legătura cu lumina naturală și priveliștea din exterior, ci și reducerea valorii facturilor de încălzire. Însă, dacă geamurile nu vor fi alese corespunzător, atunci investiția poate avea de suferit. 

Așadar, dacă încă nu ești sigur de tipurile de ferestre pentru casele modulare tip A frame, specialiștii noștri ți-au pregătit câteva recomandări.

Casele modulare tip A frame, pe înțelesul tuturor


În primul rând, ar trebui să lămurim ce înseamnă o casă A-frame. A apărut în perioada de după cel de-Al Doilea Război Mondial, când cererea de locuințe a crescut semnificativ. Astăzi este o opțiune populară în multe țări din întreaga lume, datorită avantajelor în ceea ce privește costurile reduse și timpul de construcție.

Casele modulare tip A frame sunt construcții caracterizate printr-un design distinctiv în formă de litera „A”. Practic, cele două părți ale acoperișului se prelungesc până la nivelul fundației.

Aceste case sunt în general ușoare și au la bază diferite sisteme de construcție. În principiu sunt realizate pe structura de rezistență din lemn sau metal, astfel încât să răspundă cu succes tuturor cerințelor. Important de menționat este că se amenajează pe un nivel sau două, cu living, bucătărie și baie la parter, respectiv cu dormitor la etaj.

Sunt eficiente energetic

De asemenea, casele modulare tip A frame sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, iar amprenta lor de carbon este mult mai mică decât a oricărei case tradiționale. De aceea se construiesc oriunde, indiferent de zonele climatice. Cele mai populare locuri sunt însă la munte, unde forma neconvențională a acoperișului previne acumularea de zăpadă. 

Geamurile mari, recomandate pentru casele modulare tip A frame

Deși există mai multe tipuri de ferestre pentru casele modulare A frame, geamurile mari îmbunătățesc designul acestor construcții, atât la interior cât și la exterior, aducând frumusețea peisajului mai aproape de locatari. În plus, acestea ajută la iluminarea naturală a interiorului. 

Mai trebuie spus că ferestrele largi permit ventilarea optimă a caselor modulare și creează o atmosferă deschisă și aerisită. De asemenea, facilitează circulația aerului și contribuie la o mai bună stare de spirit a beneficiarilor.

Dacă vrei să obții rezultate bune în ceea ce privește aspectul estetic, performanța, siguranța și durabilitatea casei tale tip A frame, ferestrele Barrier de dimensiuni mari sunt alegerea potrivită. 

Tipuri de ferestre pentru casele modulare tip A frame

În funcție de preferințele tale, poți alege dintre:

  • ferestre cu profile din aluminiu;
  • ferestre cu profile din PVC;
  • ferestre cu profile de lemn.

Trebuie spus că și sticla ferestrelor este disponibilă cu vitrarea dublă sau triplă. Și pentru ca pachetul să fie complet, îți recomandăm să acorzi atenția asupra feroneriei ferestrelor. Din punctul de vedere al specialiștilor noștri, cele mai sigure variante sunt cele cu tâmplărie PVC sau tâmplărie din aluminiu.

De aemenea, te poti juca  cu paleta de culori Barrier și poti descoperi nuanța care se potrivește cel mai bine cu casa ta modulară de tip A frame.

Rămâi alături de noi ca să afli ce tip de ferestre se pretează pentru aceste case moderne.

Ferestre mari cu geam dublu sau triplu

Ferestrele cu geam dublu sau triplu oferă o izolare termică superioară în comparație cu ferestrele cu un singur strat de sticlă. 

Pentru că izolarea fonică și termică se obține numai atunci când toate elementele ferestrei lucrează împreună, trebuie să-ți spunem că ansamblul modelului Barrier 75 este compus din sticlă de înaltă calitate și profile cu proprietăți ridicate de izolație.

Ferestrele Barrier 75 sunt echipate cu geam termoizolant, cu distanțieri calzi (tehnologia warm edge) și cu 2 sau 3 foi de sticlă. 

Dacă vrei să afli ce alt tip de ferestre cu geam dublu sau triplu se pretează pentru casele modulare tip A frame, Pachetul Barrier 85 , spre exemplu, reprezintă alegerea perfectă pentru tine. Acest model este rezistent la uzură și te ajută la economisirea de energie. Barrier 85 este un mix între design plăcut, siguranță și accesibilitate. 

Datorită pachetelor de sticlă cu trei foi, cu grosimi între 32-52 mm, nivelul de pătrundere a luminii la interior variază între 58-73%. Un alt avantaj este că și zgomotele din exterior sunt atenuate până la 33%.

Ferestre mari eco-friendly

Dacă îți dorești să incluzi în proiectul casei tale geamuri performante, prietenoase cu mediul înconjurător, ar trebui să faci cunoștință cu fereastra Barrier 100. Acest model asigură rezistență împotriva condițiilor meteorologice nefaste, dar și împotriva efracțiilor. Feroneria antiefracție și sticla termoizolantă fac din această fereastră, alegerea potrivită pentru confortul și siguranța casei tale modulare. Nu numai că stai în casă la o temperatură optimă, dar vei avea parte și de liniște. 

Când vine vorba de case friendly, așa cum sunt cele A frame, trebuie să știi că Barrier 95 Neo poate fi o alegere bună. Tâmplăria ferestrei e compusă din inserții armate cu fibră de sticlă ceea ce înseamnă că pierderile de căldură sunt mult mai scăzute, iar în interiorul tocului și a cercevelei este încorporată o spumă termoizolantă specială. De asemenea, toate materialele folosite pentru acest model sunt reciclabile. Barrier 95 Neo îți aduce avantaje de neegalat și un design potrivit pentru designul casei tale modulare. 

Specialiștii Barrier sunt de părere că este important să te orientezi către produse calitative, eco-friendly și să ții cont de eficiență termică și fonică, reducerea facturilor la încălzire și întreținere și riscuri minime de pătrundere prin efracție. 

Există mai multe tipuri de ferestre pentru casele modulare tip A frame, însă indiferent de alegerea făcută, investiția în producătorul Barrier este pe termen lung. Partenerii noștri din țară îți stau mereu la dispoziție pentru consultanță în alegerea produselor potrivite nevoilor tale.