Ferestre din aluminiu cu grad ridicat de izolare termică și fonică: soluțiile Barrier

Ferestre din aluminiu cu grad ridicat de izolare termică și fonică: soluțiile Barrier

Ferestrele pot fi elementul cheie al unei construcții sau case. Doar gândește-te la câte forme de energie interacționează cu ele, de la lumină, șocuri mecanice și până la acțiunea apei, vântului și a căldurii.

Cu alte cuvinte, ferestrele influențează întreaga arhitectură și sistemul energetic al locuinței tale. De aceea, alegerea celor potrivite poate fi o adevărată provocare: trebuie să iei în considerare aspecte precum modelul, stilul, dimensiunile, materialul sau compatibilitatea cu celelalte instrumente de tâmplărie deja existente. 

Nu știi către ce să te orientezi?

Uite o recomandare. Proiectate pentru construcțiile cu arhitectură modernă și sistem smart home, ferestrele din aluminiu Barrier cu izolare termică și fonică reprezintă soluția pe care o căutai.

Hai să descoperi mai multe detalii utile despre avantajele acestor modele și cum formează ele cea mai bună echipă cu sticla termoizolantă pentru tâmplăria din aluminiu

3 ponturi utile pentru alegerea ferestrelor din aluminiu

Ferestrele din aluminiu sunt din ce în ce mai căutate datorită durabilității, design-ului modern și a cerințelor minime de întreținere. Mai ales că ramele din aluminiu sau placate cu aluminiu dispun de un grad ridicat de eficiență energetică, având proprietăți excelente de izolare termică și fonică.

Hai să vorbim despre principalele trei aspecte spre care trebuie să se îndrepte atenția ta atunci când alegi ferestrele din aluminiu.

Calitatea materialelor pe primul loc

Optează întotdeauna pentru cea mai bună calitate. Pentru că un set de ferestre din aluminiu rezistent și durabil îți va oferi un grad ridicat de izolare termică și fonică. În plus, nu te va determina să schimbi tâmplăria după câteva sezoane reci sau condiții meteo severe.

Așa că, focusează-te pe:

  • etanșeitatea ferestrelor;
  • cadrele bine sudate;
  • compania producătoare.

Nu vei regreta alegerea dacă selectezi cu mare atenție produsele de tâmplărie pentru locuința ta. 

Stilul și culoarea fac diferența

Aluminiul este un material foarte flexibil. Prin urmare, poți opta pentru orice model de ferestre din aluminiu cu izolare fonică și termică care completează arhitectura locuinței. Trebuie doar să fii atent la dimensiuni și stil.

De altfel, alegerea nuanțelor devine o plăcere. Dacă în cazul tâmplăriei din PVC pentru ferestre variantele sunt limitate, în ceea ce privește tâmplăria din aluminiu dorința ta dă tonul. Poți alege cu ușurință din diferite opțiuni de culoare.

Caracteristici de securitate

Bineînțeles că atunci când montezi ferestre din aluminiu te aștepți și la securitate antiefracție. Pe lângă izolarea fonică și termică excelente și eficiența energetică, ele trebuie să mai ofere și protecție. 

Aici, lucrul cel mai important este reprezentat de sticla termoizolantă a geamurilor. Îți vorbim mai jos și despre acest aspect. 

Desigur, toate acestea la cel mai potrivit preț, de la furnizori de încredere.

Cum alegi sticla termoizolantă pentru ferestrele din aluminiu

O fereastră din aluminiu nu este completă fără sticla termoizolantă de calitate, ea reprezentând aproximativ 90% din suprafața unui panou de tâmplărie. 

Iar alegerea potrivită îți poate aduce beneficii serioase de izolare, precum răcoare în zilele de vară și spații călduroase în sezonul rece. Mai mult, ai parte și de eficientă energetică care îți va reduce facturile. 

Dar de unde știi ce fel de sticlă să folosești?

Simplu. Pentru o izolare fonică și termică excelente, ferestre din aluminiu Barrier vin cu mai multe opțiuni de vitrare (foi de sticlă) și securitate antiefracție. 

Noi îți oferim:

Îmbinate cu specificațiile moderne și eco-friendly ale tâmplăriei din aluminiu, sticla ferestrelor îți oferă un spațiu termoizolant și fonoizolant unitar. 

Hai să vezi ce îți propunem!

Soluții Barrier pentru ferestre din aluminiu

Locuința ta poate fi numită acasă doar atunci când îți oferă confortul pe care ți-l dorești.

Iar dacă vrei o recomandare din partea noastră, optează pentru tâmplăria din aluminiu Barrier MB-86, cu profile Aluprof. Acest model de tâmplărie poate fi folosit atât pentru proiectele personale, cât și pentru cele industriale.

MB-86 Barrier vine la pachet cu:

  • izolare fonică și termică excelente pentru ferestrele din aluminiu și PVC;
  • etanșeitate la apă și aer;
  • rezistență în fața șocurilor și a vremii severe;
  • securitate antiefracție;
  • profile tricamerale;
  • opțiuni pentru case pasive. 

Cu o singură alegere îți poți transforma proiectul în casa la care visezi. Important este să știi ce criterii de selecție ți-ai setat și cât ești dispus să investești.

De ce să alegi ferestre din aluminiu cu izolare fonică și termică?

În primul rând, aluminiul este un material 100% reciclabil, prietenos cu mediul. Fiind unul dintre cele mai cunoscute metale din lume pentru durabilitatea sa, durata de viață a unei tâmplării din aluminiu se extinde pe zeci de ani. 

În al doilea rând, aluminiul nu necesită o întreținere pretențioasă. Natura sa îi oferă rezistență la coroziune, uzură și UV. Singurul lucru pe care trebui să îl faci este curățarea ocazională cu apă, burete și detergent. 

Scapă de grija amenajărilor, alegând soluțiile calitative ce îți garantează performanțe pe termen lung. 

Dacă vrei mai multe detalii, nu ezita și contactează echipa Barrier! Îți răspundem curiozităților și decidem împreună ce model de ferestre din aluminiu cu izolare fonică și termică să alegi pentru proiectul tău.