Cu ce poți înlocui perdeaua și draperia la ferestrele de dimensiuni mari

Cu ce poți înlocui perdeaua și draperia la ferestrele de dimensiuni mari

Vrei să te bucuri de o casă frumos decorată, în care să te simți în siguranță? Deși perdelele și draperiile joacă un rol important în imaginea de ansamblu a locuinței, există și alte soluții cu care îți poți decora ferestrele, mai ales dacă acestea sunt de dimensiuni mari.

Alternativele ce pot fi luate în considerare pentru înlocuierea perdelelor și draperiilor pot fi privite atât prin prisma unei abordări diferite în decorarea geamurilor, cât și a unei investiții pe termen lung ușor de amortizat.

Astăzi o să îți spunem care este soluția Barrier pentru înlocuirea perdelelor și draperiilor la ferestrele din tâmplărie PVC de dimensiuni mari.

Rulourile exterioare Barrier, ideale pentru ferestrele de dimensiuni mari

Ferestrele PVC de dimensiuni generoase sunt soluții excelente atunci când îți dorești să-ți asiguri izolație termică, dar și o iluminare corespunzătoare în interiorul locuinței. Totuși, ele au nevoie de întreținere, curățare și accesorii dedicate.

Înainte de toate, noi îți recomandăm să cureți corect ușile și ferestrele din termopan. O curățare temeinică începe întotdeauna cu înlăturarea prafului acumulat de-a lungul timpului.

Asigură-te că ai lângă tine cele mai bune produse. Spray-urile pentru care optezi trebuie să fie blânde cu geamul de sticlă termoizolantă. Soluțiile abrazive sunt de evitat pentru ca suprafața geamului să rămână lucioasă, fără zgârieturi.

Spre deosebire de tradiționalele perdele și draperi, accesoriile sunt indispensabile pentru ferestrele de dimensiuni mari pentru că împiedică murdăria de afară să se depună pe suprafața vitrată a deschiderilor tale.

De exemplu, rulourile exterioare Barrier acționează ca o barieră împotriva ploii, prafului, a capriciilor vremii și a șocurilor mecanice. De asemenea, îndeplinesc cerințele pentru protecție solară și antiefracție, principalele caracteristici care trebuie prevăzute de un rulou cu adevărat eficient.

În plus, rulourile exterioare din aluminiu pot fi integrate în sistemul smarthome pentru ca tu să le acționezi și personalizezi fără efort. Așadar, nu este nevoie să te duci până la fereastră pentru a trage sau a ridica rulourile. Poți crea scenarii predefinite care să acționeze ruloul automat atunci când, spre exemplu, ai nevoie de mai multă umbră sau discreție în spațiul de la interior. 

Din punct de vedere cromatic, rulourile Barrier pot fi vopsite în culoarea tâmplăriei sau foliate identic cu texturile ferestrelor. Accesoriul este prevăzut în partea superioară cu o casetă care va completa aspectul estetic al tâmplăriei PVC.

Rulourile exterioare sunt o alternativă potrivită atunci când vrei să ai un cămin confortabil și plăcut. Iar dacă vrei să reduci costurile energiei, poți chiar să le alegi pentru montarea la ferestre pentru casa pasivă

Tipuri de rulouri exterioare Barrier

Toate sistemele de rulouri aplicate asigură un plus de siguranță și confort pentru fiecare locuință. Există 3 tipuri de rulouri exterioare Barrier, iar fiecare este prevăzut cu elemente de aluminiu de înaltă calitate, rezistente la uzură și intemperii:

  • rulouri încastrate care oferă un acord cromatic perfect cu tabloul de tâmplărie ales;

  • rulouri suprapuse care sunt concepute pentru montare la construcțiile noi;
  • rulouri aplicate care sunt concepute pentru montare la construcțiile deja existente, pentru modernizarea spațiului, sau atunci când vrei să renovezi clădirea.

Rulourile permit accesorizarea cu plase speciale pentru un plus de protecție împotriva insectelor. În plus, aplicarea sistemului pentru ferestre asigură protecție împotriva ploilor torențiale sau a ninsorii abundente.

În ceea ce privește parterul casei, rulourile au și avantaj antiefracție. Așadar, poți sta liniștit știind că ești protejat de intruși sau de privirile indiscrete ale trecătorilor.

Poți să te bucuri de liniște și să controlezi nivelul de lumină mult mai simplu cu ajutorul accesorilor exterioare. Indiferent că alegi rulouri PVC sau din aluminiu, te bucuri de o mulțime de avantaje pentru confortul tău zilnic.

Cum întreții corect rulourile pentru ferestrele de mari dimensiuni

Indiferent că vorbim despre rulouri din PVC sau aluminiu, întreținerea lor îți garantează longevitate în utilizare. Așadar, pentru a reduce costurile de reparații sau înlocuire, poți curăța periodic rulourile pentru ferestre.

Întreținerea nu necesită utilizarea soluțiilor de curățare chimice. Ai nevoie numai de apă curată și un material moale, non-abraziv. În plus, îți recomandăm să verifici și feroneria de rugină sau deteriorări.

Renunță la clasicele perdele și draperii pentru ferestrele cu dimensiuni mari și apelează la specialiștii Barrier pentru îndrumare sau alte sfaturi utile.

Aceeași calitate și performanță întâlnită în cazul accesoriilor dedicate ferestrelor cu deschideri mari le regăsești și pentru uși PVC sau pentru alte produse de tâmplărie PVC. Indiferent de specificul locuinței găsești tehnologia de care te vei bucura în fiecare zi. 

Îți dorim spor pe toate planurile! Pe data viitoare!