Rulouri exterioare antiefracție sau cum să te protejezi de intruși

Rulouri exterioare antiefracție sau cum să te protejezi de intruși

Locuiești la parterul unui bloc și stai cu grija de a nu avea parte de intruși? Sau poate curtea casei nu are gard și vrei să ai siguranța unui cămin protejat. Atunci probabil că te-ai întrebat ce poți face pentru a scăpa de teama curioșilor. Ei bine, soluția este montarea rulourilor antiefracție pentru ferestrele și ușile casei.

Odată aplicate, rulourile îți protejează geamurile și ușile pentru ca musafirii nepoftiți să nu poată pătrunde în interior. În plus, beneficiile rulourilor exterioare nu se opresc aici.

Așadar, în articolul de azi îți vom arăta motive pentru care să montezi rulouri antiefracție și cum poți să-ți protejezi permanent locuința de intruși.

De ce să alegi rulouri antiefracție pentru ferestre

Bunăstarea ta și a familiei tale este întotdeauna pe primul loc. Și pentru că locuința trebuie să te protejeze în permanență, ai nevoie de produse de înaltă calitate care să susțină siguranța. Chiar dacă ai ales deja uși și ferestre PVC sau uși de exterior din aluminiu cu rezistență ridicată, poți spori protecția alegând rulouri antiefracție.

Imaginează-ți că un intrus reușește să slăbească sistemul de închidere al ușii deoarece întreținerea feroneriei nu a fost făcută constant. Ai putea preveni efracția prin alegerea unor rulouri exterioare potrivite pentru ferestrele sau ușile tale.

Sau poate că te gândești să pleci într-o vacanță pentru mai multe zile. Cu siguranță nu vei vrea să petreci concediul cu grija de a nu găsi casa devastată la întoarcere. Așadar, aplicarea unui set de rulouri te poate scuti de grijă, dar și de pagube materiale mari.

Avantajele rulourilor antiefracție

Deși principalul beneficiu al rulourilor antiefracție este evident, putem vorbi și despre alte avantaje care vin odată cu montarea. De exemplu:

 1. Ai parte de etanșeitate sporită;
 2. Izolarea fonică și cea termică sunt mai ridicate;
 3. Condițiile meteorologice nefavorabile nu vor afecta interiorul;
 4. Poți controla lumina și căldura naturală cu ușurință;
 5. Ai parte de intimitate;
 6. Îți protejezi ușile și ferestrele de orice fel de intemperii;
 7. Întreținerea rulourilor se face cu ușurință și rezistă foarte mult timp.

Unde poți monta rulouri exterioare antiefracție

Un alt avantaj al rulourilor antiefracție este reprezentat de faptul că le poți monta atât în zona ferestrelor, cât și a ușilor. În plus, poți chiar să alegi rulouri pentru mansarda casei. Așadar, poți proteja spațiile vitrate cu rulouri exterioare chiar și pentru deschideri mari.

În plus, montarea rulourilor antiefracție se poate face pentru orice tip de clădire:

 • locuințe;
 • clădiri de birouri;
 • construcții industriale;
 • case de vacanță.

Chiar dacă planul inițial al clădirii nu prevederea aplicarea rulourilor, există posibilitatea ca ele să fie montate ulterior. Așadar, nu este necesară înlocuirea ferestrelor sau ușilor. 

Sisteme automate pentru rulouri antiefracție

Poți alege să beneficiezi și de automatizarea rulourilor antiefracție, indiferent de spațiul în care alegi să le aplici. Așadar, acționarea lor devine mult mai simplă și mai eficientă, întrucât nu este nevoie de forță.

De exemplu, poți opta pentru deschiderea din buton, din manetă sau chiar din telecomandă. Și dacă ești mereu în grabă și vrei să câștigi timp, de ce să nu te ocupi de integrarea rulourilor exterioare în sistemul smarthome?

Astfel, le poți programa să se deschidă dimineața pentru a te putea bucura de lumină naturală din abundență. Sau poți să le programezi atunci când vrei să ai parte de liniște și odihnă.

Îngrijirea corectă a rulourilor pentru ferestre

Și pentru că îți dorești ca orice investiție pe care o faci să țină cât mai mult timp, produsele Barrier sunt alegerea ideală. În plus, îngrijirea lor este ușoară și îți garantează longevitatea. 

În ceea ce privește rulourile antiefracție, curățarea lor se realizează rapid și fără a avea nevoie de soluții speciale. Cu alte cuvinte, poți să le clătești cu un jet de apă și să le ștergi cu o cârpă din microfibră. Iar pentru ca acționarea lor să fie la fel de eficientă, poți lubrifia feroneria și garniturile de la îmbinări.

Nu uita să apelezi la specialiștii Barrier pentru mai multe sfaturi și oferte legate de rulourile antiefracție. 

Îți dorim mult spor și succes în tot ceea ce faci!